Tefalov trio za brzu pripremu doručka i dobar početak dana

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Tefalov Trio za jednostavniju pripremu obroka

Svakodnevna žurba na posao često nas ostavi bez doručka. Popijemo kavu “s nogu” i odlazimo da ne zakasnimo. Prije odlaska na posao moramo još odvesti djecu u vrtić, školu ili na trening, a vremena je malo. Zbog toga se često dešava da cijela obitelj koji puta ostaje bez doručka. Korisni kuhinjski pomoćnici u takvim situacijama od velike su pomoći. Tefalov trio uređaja dostupan je po pristupačnim cijenama.

Uz uređaj za filter kavu Tefal CM520D ili uz kuhalo za vodu Tefal BI520D, brza priprema kave i čaja je osigurana. Kad stavite vodu na brzo zagrijavanje ili započnete pripremu kave, istovremeno možete ispeći tost uz pomoć uređaja Tefal Toster TT520D. Tako štedite puno vremena, a kvaliteta doručka bit će vrhunska. Uz brzu pripremu i lako čišćenje uživat ćete u prvom dnevnom obroku.

Uređaji nam nude i druge mogućnosti tijekom dana, a njihova kvaliteta zasigurno će zadovoljiti naše potrebe.

tefalov trio_ kuhalo za vodu, toster, uredaj za filter kavu

Uređaj za filter kavu TEFAL CM520D

Ovaj uređaj za kavu za svakodnevnu uporabu prodaje se po izuzetno pristupačnoj cijeni. Uređaj je opremljen s timerom i LED ekranom. Brza priprema ukusne kave s ovim uređajem može zadovoljite i goste koji vas često znaju iznenaditi svojom nenajavljenom posjetom.

  • Od nehrđajućeg je čelika
  • Kapacitet do 12 šalica kave s jednim punjenjem spremnika za vodu
  • Spremnik vode je kapaciteta 1,2 litre

Tefal Toster TT520D

Od nehrđajućeg čelika. Uz tri osvijetljena gumba (postavke zaustavljanja, odmrzavanja i ponovnog zagrijavanja), osigurava za vas savršeno zapečeni tost. Ima mogućnost podešavanja na čak 7 stupnjeva zapečenosti tosta. Funkcije trenutnog zaustavljanje tostiranja i izbacivanja tosta su izuzetno praktične. U utore promjenjive širine možete staviti tanke ili debele kriške tosta ili kruha i zapeći ih na željeni stupanj zapečenosti. Model TT520D ima i funkciju odmrzavanja tako da možete njime i odmrznuti već narezane i zamrznute kriške kruha ili tosta.

Kuhalo za vodu Tefal BI520D

Opremljeno je sa skrivenim grijačem za brzo ključanje i prikladno čišćenje unutrašnjosti kuhala. Izrađeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Baza kuhala za vodu omogućuje rotaciju kuhala za 360°. Kuhalo se zbog toga jednostavno čisti i pere jer je k tome još i bežično. Ima ugrađeni prozorčić za nadgledanje razine vode i asistirano otvaranje poklopca s velikim otvorom za lako punjenje i čišćenje.

  • Od nehrđajućeg čelika
  • Kapacitet od 1,7 l

Uređaji za pripremu doručka se mogu po povoljnim cijenama kupiti u prodajnim centrima METRO.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI