Učinkovita anticelulitna njega kod kuće

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje, Afrodita Professional Body Shaping, vidljivo poboljšava strukturu kože. Potiče obnovu oštećenog vezivnog tkiva, nastanak kolagena i elastina te obnavlja zalihe vlage u koži. I čini kožu baršunasto glatkom. Vaša koža je glatka na dodir odmah nakon nanošenja, a svakom ponovnom upotrebom postaje sve čvršća i mladolikija. Posebno vidljive rezultate možete postići svakodnevnom upotrebom u kombinaciji s Body Slimming gelom i Fat Burning kremom.

Njeno korištenje se preporučuje nakon uspješne anticelulitne njege, za vrijeme mršavljenja za sprječavanje mlohavosti kože (koja se pojavljuje i kao posljedica starenja kože). Preporučujemo kombiniranu uporabu uz odabranu anticelulitnu kremu/gel.

Ujutro i navečer umasirajte kremu na dijelove tijela na kojima želite oblikovati i aktivno učvrstiti tkivo (bedra, nadlaktice, dekolte).


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

The post Učinkovita anticelulitna njega kod kuće appeared first on She.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI