Ususret novom albumu Sting predstavlja singl “Rushing Water” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ususret novom albumu Sting predstavlja singl “Rushing Water”

Višestruki Grammyjem nagrađivani glazbenik, Sting, predstavlja singl pod nazivom „Rushing Water“. Pjesma će se naći na dugoočekivanom albumu „The Bridge”. 

’Rushing Water’ je najbolji početak albuma koji nastoji spojiti sve nebitne razlike koje nas mogu razdvojiti“, opisuje Sting svoju najnoviju pjesmu za koju sam potpisuje tekst, dok su mu se u radu na glazbenom dijelu pridružili Martin Kierszenbaum i Gavin Brown. Singl je objavljen u pratnji video spota kojeg je režirao Eric Ryan Anderson.

Nadolazeći studijski album „The Bridge“ nastao je u vrijeme globalne pandemije te vjerno prikazuje raznolikost Stingovog stvaralaštva – od tekstova pjesma do glazbenih stilova i različitih žanrova koji su rezultat njegovog kontinuiranog glazbenog istraživanja tijekom čitave dosadašnje karijere. Sve pjesme na albumu producirali su Sting i Martin Kierszenbaum, osim „Loving You“ na kojoj im se pridružila i Maya Jane Coles.

Počevši od 28. listopada, Sting putem svoje web stranice www.sting.com ekskluzivno objavljuje niz „On The Bridge“ videa koji kroz trajanje od nekoliko minuta prikazuju trenutke iz njegovog svakodnevnog života. Ekskluzivni materijali ujedno su i priprema za objavu novog studijskog izdanja čiji se izlazak očekuje 19. studenog.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI