Vichy Liftactiv Collagen Specialist – Nova anti-ageing noćna formula protiv bora

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kolagen, protein koji nastaje u dermisu, unutarnjem sloju kože građenom od vezivnog tkiva ,u našem tijelu igra vrlo važnu ulogu. Sam naziv “kolagen” dolazi od grčkog izraza, u prijevodu – “stvaratelj ljepila”. I doista bi se kolagen mogao u određenoj mjeri usporediti s cementom koji jača određene strukture; kod ljudi štiti kožu i cijelo tijelo od kanceroznih stanica, toksina iz okoliša i drugih štetnih tvari. Proizvodnja ovog dragocjenog proteina počinje se smanjivati već i prije 30. godine, koža počinje gubiti oko jedan posto kolagena godišnje, njegova sinteza se smanjuje, pa dolazi do gubitka čvrstoće i gipkosti.

Kako bi nadomjestili vidljive znakove gubitka kolagena, povratili koži zdrav izgled, čvrstoću i elastičnost, stručnjaci iz Vichyja, lansirali su inovaciju – Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnu njegu za lice koja sadrži kombinaciju moćnih sastojaka poput anti-aging peptida, kratkih fragmenata proteina koji su u stanju poboljšati biomehanička svojstva kože, umanjujući vidljive znakove starenja, kao i neujednačenog tena.

VAŽNOST UVOĐENJA NOĆNE NJEGE U SVAKODNEVNOJ RUTINI

Tijekom dana, koža lica je izložena faktorima iz okruženja poput UV zračenja i zagađenja koji ubrzavaju oštećenje kolagenskih vlakana. Zato je noć najbolje vrijeme da joj pomognemo aktivirati  vlastite obrambene mehanizme,  pripremiti kožu za suočavanje sa stresom prouzrokovanim vanjskim faktorima, jer u tom periodu koža najbolje koristi aktivne sastojke iz proizvoda za njegu. Resveratrol, kao dodatak

u noćnoj njezi, pomaže koži aktivirati vlastite antioksidanse, kako bi koža bila spremnija suočiti se sa svakodnevnim izazovima.

 

DOKAZANA UČINKOVITOST ZA ČETIRI TJEDNA

Klinička istraživanja provedena kod 337 žena različitih tipova kože pokazuju da je 86 posto žena prvo jutro nakon korištenja imalo osjećaj revitalizirane kože, 80 posto njih tvrdi da je koža djelovala obnovljeno, dok je 74 posto izjavilo da je ljepša nego prethodnog dana. Poslije četiri tjedna korištenja 85 posto žena primjetilo je blistaviji ten, a 79 posto njih i ujednačeniji uz značajno smanjenje bora. Zanimljivo, prvi rezultati vidljivi su samo četiri sata od nanošenja kreme, uslijed čega je 16 posto ispitanica zapazilo znatno čvršću kožu, a više od 37 posto bolji tonus kože.

Liftactiv Collagen Specialist noćna njega za lice sadrži anti-ageing peptide koji učvršćuju kožu, vrlo snažan antioksidans – vitamin Cg, kao i  moćni Resveratrol prirodnog podrijetla koji povoljno djeluje na neujednačen ten, dok vulkanska voda Vichy jača prirodna obrambena svojstva kože. Osim što smanjuje bore i učvršćuje kožu, rezultat redovne primjene je blistaviji i ujednačeniji ten. Preporučuje se urbanim ženama čija koža pokazuje znakove starenja, bilo u vidu bora, bilo neujednačenog tena, a koje su u potrazi za učinkovitom anti –ageing noćnom njegom.

VICHY BEAUTY RUTINOM DO SAVRŠENO NJEGOVANOG LICA

Uvodeći u svakodnevnu rutinu Liftactiv Collagen Specialist dnevnu njegu, u kombinaciji s Liftactiv Collagen Specialist noćnom njegom za lice, koja zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka – biopeptidima, vitaminu Cg, Vichy mineraliziranoj vodi i moćnim Resveratrolom djeluje na biomehanička svojstva kože, hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože, te smanjuje vidljive znakove starenja, pružit ćete svojoj koži učinkovite rezultate – ublažene bore i ujednačeniji i blistaviji ten.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i tv lice Korana Gvozdić imale su priliku među prvima probati novu kremu i oduševile se njezinom učinkovitošću i rezultatima.

“Unazad godinu dana, više nego ikad vidim promjene na svojoj koži i i tijelu općenito. Puno je tu faktora, od trudnoće, divljanja hormona, postporođajnog perioda (čitaj nespavanja) i na kraju krajeva tu je i 38 godina života tj lagano približavanje četrdesetima. Vichy-eva noćna krema Liftactiv Collagen Specialist pokriva sve one točke koje su mi potrebne za zdraviji i blistaviji ten”, Ističe tako Korana Gvozdić.

Ivana Mišerić o svojim beauty rutinama: “Vichy je bila moja prva krema koju sam kupila svojim novcima, a vjerojatno će biti i zadnja jer sam isprobala puno previše proizvoda za njegu… i na kraju uvijek se vraćam njoj.   To sve govori. Vichy-u vjerujem i točka. Nikada nisu fulali. Meni treba čvrstoće i sjaja pod broj 1, ako sam ja umorna i koža je u umorna. Sav napor dana se vidi na licu, bore su izraženije, ten je tužan i neujednačen. Zato uz puno hidratacije i oporavka preko noći, kada koža najbolje upija, biram specijalca punog kolagena i anti-aging peptida da izvuče najbolje iz mene.”

Više o novom proizvodu Liftactiv Collagen Specialist noćnoj njezi za lice, kao i Liftactiv Collagen Specialist dnevnoj njezi, potražite na Vichy.hr .

  • Liftactiv Collagen Specialist noćna krema, preporučena informativna cijena, 315,00 KN
  • Liftactiv Collagen Specialist dnevna krema, preporučena informativna cijena, 310,20 KN

Darujemo jednu čitateljicu! 1 dnevna i 1 noćna krema stižu na vašu adresu.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare  na našem Facebooku i ispod teksta na webu napišite  #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 17. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI