Znate li što vas sve čeka u prosincu?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


OVAN

LJUBAV: Vaša srodna duša u koju ste se možda ipak prerano razočarali pokazat će vam koliko ste u krivu. Ovo su za vas dani ljubavnih opraštanja i otklanjanja sumnji, a time vam u ljubavni život ponovo dolazi sreća na koju ste zaboravili protekli tjedan.
KARIJERA: Posao cvate. Financije su vam jako dobre, no vi želite više i bolje, pa to doista i ostvarujete korak po korak. Inspiracija ste svojim suradnicima, ali i predmet zavisti. Savjet je da se ne obazirete previše na one koji vam na kraju krajeva ne znače mnogo u poslovnom smislu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Glavobolje i nervoza znak su da bi trebali stati na loptu.

BIK  

LJUBAV: Našli ste novu ljubav i trenutno sve cvate. Dani krize su pred vama, ali će brzo proći. Bikovi u dugotrajnim vezama održavaju stabilnost, ali oni koji još traže ljubav upravo su u periodu kada će im se otvoriti mnoge prilike za sretnu vezu.
KARIJERA: U strahu ste zbog dugova, ali kako svemu dođe kraj tako će i vaši strahovi kao i dugovi lagano nestajati. Pretjerana ambicioznost crpi vam mnogo energije no vi ne znate drugačije, ali bi bilo dobro da rasporedite snage, nađete balans.
ZDRAVLJE&SAVJET: Smanjite očekivanja od svoga tijela.

BLIZANCI  

LJUBAV: Vi nikako da shvatite što zapravo hoćete od partnera / partnerice i time dovodite vezu u krizu. Saberite se da ne bi poslije žalili za onim do čega vam je najviše stalo. Imate pored sebe osobu koja vas neizmjerno voli.
KARIJERA: Konačno ste u svom elementu, prštite energijom, idejama i ostvarujete ih. Tako će biti i dalje. Ipak, savjet je da smanjite potrošnju novca, jer bi moglo doći do manje krize u tome pogledu. Kako god, na poslu ste svoji na svom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo manje pesimizma u vezi zdravlja, jer za tako nešto nemate razloga.

RAK  

LJUBAV: Pomisli na preljub ovaj period neće vas napuštati. Pojavila se osoba koja vam zaokuplja svu pažnju. Ostaje pitanje je li to vrijedno ovoga što imate u dosadašnjem ljubavnom odnosu. Dobro razmislite prije nego što učinite taj opasni korak ka drugoj osobi. 
KARIJERA: Niste baš prezadovoljni na poslu u ovom periodu, ali to će brzo proći. Prihvatite različite osobnosti suradnika i osjećat ćete se bolje. Dolaze promjene, a vi niste baš skloni promjenama mada će vam donijeti dobro u financijskom smislu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pretjerana popustljivost prema drugima ima svoje loše strane. 

LAV  

LJUBAV: Ne znate što želite, sjedite na dvije stolice i tješite se da nije tako. Vaš partner / partnerica vrlo dobro osjeća što se događa. Nemojte trenutnim hirovima dopustiti da vam uzdrmaju ljubavnu vezu, jer nije vrijedno toga. Lavovi samci konačno će pronaći ljubav.
KARIJERA: Želite promjene, želite se maknuti, želite novi posao, a za to prilike ni na vidiku. Nije vam loše tu gdje jeste,ali vaši apetiti će rasti, pa malo samokontrole i objektivnosti ne bi bilo na odmet. 
ZDRAVLJE&SAVJET: Kratkotrajna nervoza.

DJEVICA  

LJUBAV: Nova ljubav ne pojavljuje se često u našim domovima, a osobito u onih ispred fotelja iz kojih se rijetko miču. Ali vama se eto pojavila. Jedno online poznanstvo će vas uzdrmati u pozitivnom smislu i tu bi se mogla razviti prava ljubav. Ipak je savjet da idete polako.
KARIJERA: Jako ste se razlijenili na poslu što drugi još nisu zapazili, ali ako se ne pokrenete moglo bi doći do problema. Ipak, vi ste sretna osoba s te strane, pa će stvari u danima koji dolaze ići na bolje, a i vi ćete se ubrzati. Samo pazite da se ne prebrzate…
ZDRAVLJE&SAVJET: Savršeno. I održavajte ga kao do sada.

VAGA  

LJUBAV: Svađe i nemiri konačno će prestati u vašoj ljubavnoj vezi. Dolaze vam lijepi sretni dani u kojima ćete uživati do kraja. Čuvajte tu ljepotu koja krasi vaši vezu i ne čeprkajte po sitnicama, dočnije, ne budite sitničavi. Imate ono što mnogi priželjkuju u ljubavi.
KARIJERA: S poslom ćete biti malo zadovoljni malo frustrirani, ali sve u svemu nećete se imati ni na što konkretno potužiti. Financije će dobro stajati, odnos s kolegama isto. I to će potrajati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Smanjite strahove. 

ŠKORPION 

LJUBAV: Uživat ćete na više strana, uostalom kao i do sada. Ali ono što će vas i dalje krasiti je vjernost jednoj osobi, čuvanje vaše veze koja je za vas svetost, a što ste shvatili tek u zadnji trenutak. Nikad nije prekasno. Pokušaj da kroz ljubav doprete do viših sfera, do mistike vrlo je ambiciozan i vrijedan pohvale za ovaj zodijački znak.
KARIJERA: Bit ćete preopterećeni i umorni od silnog naprezanja da se dokažete na poslu, ali to će vam se na kraju još kako isplatiti. Ide napredak koji dugo očekujete, a samim time i mnogo bolje financijsko stanje.
 ZDRAVLJE&SAVJET: Možda da se odmorite tu i tamo.

STRIJELAC  

LJUBAV: Opet ćete šarati naokolo, ali nećete varati. Nemojte pojačavati sumnje partnera / partnerice svojim providnim ponašanjem u javnosti. Na koncu, vaša veza ide uspješno dalje mada se trenutno klima. Vi ste i u zodijaku i općenito u ljubavi prevrtljivi.
KARIJERA: Mogu i drugi dobro vršiti posao kao i vi, ali bi hoćete sve držati pod kontrolom i to će vam iscrpiti energiju na kraju. Savjet je da drugima prepustite dio posla, učinit će ga dobro baš kao i vi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo više fizičkog kretanja.

JARAC  

LJUBAV: Ljubomora vas neće odvesti daleko, jer je bez ikakve osnove. Jedino što može jeste ugroziti vašu vezu. Ipak, na vrijeme ćete uvidjeti da ste u krivu i onda će sve sjesti na svoje mjesto. Imate dobru vezu, čuvajte je i dalje.
KARIJERA: Problemi s poslom neće dugo potrajati, a vi ste već u panici. Nema razloga, dolaze vam dobri dani vezani za posao, nove projekte, nove ideje, nove uspjehe. Tako će i panika nestati kad se uvjerite da ste pretjerali s brigom
ZDRAVLJE&SAVJET: Pobrinite se za kičmu.

VODENJAK 

LJUBAV: Vi ste savršen ljubavni partner dok ide kako je vama po volji. Kad stvari krenu suprotno od vaših očekivanja, onda se unervozite i počnete stvarati probleme. Sreća da uz sebe imate osobu punu razumijevanja i ljubavi tako da vaši kaprici dođu i prođu. I sreća da ste svjesni toga.
KARIJERA: Novi ljudi na radnom mjestu zamjećuju vašu nervozu i sami tako postaju nervozni. Za kratko vrijeme ćete se naviknuti na nova lica i onda će stvari teći glatko. Vi ste od onih koji nikada neće imati briga za posao.
ZDRAVLJE&SAVJET: Više meditacije i duhovnosti će vas preporoditi.

RIBE  

LJUBAV: Ljubavni svijet Riba doživljava velike promjene. Pojavljuju se osobe koje vas intrigiraju i jedva da se možete snaći i razabrati tko je tu za vas. Nova ljubav je na pomolu, sretna i dugotrajna. Odličan period.
KARIJERA: Malo truda, malo rezultata. Kao da bi najradije samo spavali. Morat ćete se više potruditi na poslu, jer bi vas mogle stići posljedice. Vi jeste veliki radnik, ali ovih dana ste skoro u hibernaciji. Buđenje!
ZDRAVLJE&SAVJET: Krećite se! 
Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Škorpion, Vodenjak

https://www.vidovitost.net/horoskop/

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI