Znate li što žene žele od muškaraca?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli. Ipak kad bi žene mogle birati te u svoju plesnu karticu staviti muškarca koji ispunjava određene uvijete, po časopisu Examiner to bi bile ove vrline:

Vjernost

To je onaj osnovni uvjet koji muškarac mora ispunjavati da bi zadržao ljubav svoje bolje polovice. Također se računa i emocionalna prevara, a ni flert nije uvijek najbolje prihvatljiv.

Otvorenost

Žene u većini slučajeva moraju nagovarati dragog da progovori, da raščiste stvar. Muškarac oklijeva misleći kako bi je mogao naljutiti. Možda će se to ponekad i dogoditi, ali dugoročno gledajući, u vezi će biti manje nesporazuma.

Pažnja

Ona se mora osjećati voljena i željena. Iznenadite ju nečim ludim i romantičnim, njoj će to biti dovoljan dokaz ljubavi. Makar na trenutak.

Osjećajnost

Pokazivanje osjećaja ne znači i slabost u istom trenutku. Ponekad čak znači da je muškarac jak i siguran u sebe te će se ženi činiti kao da u njemu ima apsolutno sve.

Sigurnost

Žene su oduvijek privlačili muškarci koji su “snažan” i koji će ženu zaštititi, čvrsto zagrliti i pružiti im osjećaj sigurnosti.

Povjerenje

Povjerenje je osnovni temelj za vezu. Žena želi muškarca u kojeg ima povjerenja i zbog čijih se postupaka ne mora brinuti. Iz takvog odnosa veza može samo cvjetati.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI