Manuela Picard ima novu liniju make-up i skin care proizvoda pod vlastitim brendom Manuela Picard Brows & Beauty

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Manuela Picard, ime iza brenda hrvatskih beauty ateliera poznatim po threadingu obrva, brojnim kozmetičkim tretmanima koje obožavaju Zagrepčanke i uvozu dermokozmetike visoke kvalitete, ima novu liniju make-up i skin care proizvoda, ovoga puta pod vlastitim brendom Manuela Picard Brows & Beauty.

Manuela Picard Brows & Beauty

Manuela Picard Brows & Beauty linija sadrži make-up i skin care proizvode koji će vjerujemo odmah postati omiljeni beauty gadgeti svima koji brinu o svojoj koži, ali i njeguju svoje male rituale.

U make-up kolekciji tako se nalaze Precision Brow Pencil, Precision Brow Mascara, Volume Brow Mascara, Brow Balm, Matte lipstick, BB tinted primer i BB mineral sheer tint, a u skin care kolekciji potražite Red Carpet Ready – vitamin C peel i Lavander dream – overnight recovery mask. Ovi proizvodi samo su početak, jer će se kolekcija širiti do kraja godine s još nekoliko noviteta na našem tržištu.

“Bilo je pitanje vremena kada će izaći moja linija, a trajalo je toliko dugo zato što sam tražila idealne proizvode koji će se u nju savršeno uklopiti. Rezultat je to temeljitog rada, istraživanja, iskustva i puno ljubavi, tako da sam na nju izrazito ponosna. Nadam se da će se svidjeti svim ženama kojima je namijenjena i da će pronaći nešto za sebe”, izjavila je Manuela Picard.

Manuela Picard

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica te japanskog iscrtavanja obrva.

Prošle godine Manuela je proslavila deset godina od otvaranja prvog Brow Bar salona, radi na tri lokacije u Zagrebu (Gajeva, Centar Cvjetni, Avenue Mall) i u svom webshopu ima ekskluzivnu dermokozmetiku. Sada je odlučila pokrenuti svoju liniju make-up i skin care proizvoda. Sva kozmetika rezultat je pomno odabranih sastojaka i istraživanja kako bi finalno rješenje bila najkvalitetnija kozmetika za vašu kožu.

Iskustvo i strast

Manuelino dugogodišnje inozemno iskustvo doprinijelo je tomu da je na hrvatsko tržište uvela novitete te se u vrlo kratkom roku etablirala na kozmetičkoj sceni.

Manuela Picard

“Iza svakog mog rada stojimo ja i moje iskustvo. Konstantnim promišljanjem, istraživanjem, poznavanjem tržišta i potreba mojih mušterija, radila sam na tome da dobijem savršeni proizvod na kojem će vam prije svega koža biti zahvalna. Kao vlasnicu tri salona, kozmetičarke me vrlo često pitaju gdje mogu nabaviti kozmetiku i tretmane za svoj salon ili kako naučiti oblikovati obrve ili napraviti dobar lash lift i depilaciju. Upravo me to moje iskustvo i strast dovelo do toga da su moji kultni saloni danas nezaobilazna postaja svima koji naginju inovativnim i ekskluzivnim tretmanima, a web shop redovita postaja profesionalcima i običnim ljudima”, izjavila je Manuela Picard. 

Novu kolekciju, kao i ostale proizvode potražite na njihovom webu, Instagramu i Facebooku ili na tri zagrebačke lokacije u Gajevoj, Centru Cvjetni i Avenue Mallu.


Darujemo jednu čitateljicu – Matte Lipstick, volume brow Maskara i mašna.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI