2u1 proizvod za njegu područja oko očiju

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


DEEP MOIST DEPOT krema za oči brzo i dugotrajno osigurava koži maksimalnu količinu vlage zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i dodatno suzbija prve znakove preranog starenja svojom inovativnom anti-age formulom. Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Može se pohvaliti 90% prirodnošću s glavnim sastojcima poput bademovog ulja koje u sebi sadrži visoku koncentraciju nazasićenih masti koje potiču elastičnost, zaglađuju suha područja koja se ljušte i dovode kožu do svilenkaste mekoće.

Termalna izvorska voda iz Baden-Badena prirodno je bogata vrijednim mineralima i elementima, a ekstrakt drveta perzijske svile pruža lifting učinak i jača strukturu kože. 

Proizvode možete pronaći u Mülleru.


Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI