Inteligentni fotoaparati i pisači za sve potrebe

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Canon je tijekom događaja Kids Fashion Weekend 2021 predstavio nekoliko zanimljivih novih, stiliziranih uređaja koji će oplemeniti životni stil svake obitelji.

Dijelite uspomene

Novi prijenosni pisač za fotografije SELPHY QX10 omogućuje vam da ispisujete, sakupljate i kreativno dijelite svoje dragocjene uspomene. Bez potrebe za proučavanjem priručnika, bez kabela i bez problema – dovoljno je bežično se spojiti s mobilnog uređaja korištenjem aplikacije SELPHY Photo Layout i samo par dodira zaslona vas dijeli od brzo ispisanih kvalitetnih fotografija čiji vijek trajanja je do 100 godina! Formata 6,8×6,8 cm, ovako otisnute fotografije savršene su za Instagram generaciju, a u aplikaciji ih možete dodatno ukrasiti različitim efektima.

Fotografiraj i ispiši!

Canonov instant fotoaparat Zoemini S2 fotografiranje diže na novu razinu zahvaljujući ugrađenom pisaču koji fotografije može odmah i ispisati. Uz trajanje baterije za do 25 fotografija i utor za karticu Micro SD kad vam ponestane papira, lako je stvarati uspomene dok ste u pokretu. Aplikacija Canon Mini Print omogućuje kreativan ispis s mobilnih uređaja, a ugrađeno prstenasto svjetlo savršeno je za ljubitelje selfieja.

Najbolje fotke ikad!

Fotoaparat PowerShot PX jedinstvena je inovacija u povijesti fotografije – ovaj uređaj koristi umjetnu inteligenciju i sam, bez vaše pomoći, inteligentno kadrira i snima fotografije i videozapise, dajući vam slobodu da ga ostavite po strani i uživate u trenutku.

PowerShot PX je idealan ako želite snimiti dragocjene životne trenutke, ali i biti dio njih – kroz snimanje prirodnih izraza koji prate akciju uz automatsko inteligentno i kreativno kadriranje ljudi, ovaj uređaj bilježi vaše dragocjene trenutke i preporučuje vam najbolje fotografije i videozapise putem aplikacije za pametni telefon. Uređajem možete jednostavno upravljati glasovnim naredbama.

3u1

U vremenu u kojemu sve više radimo doma, dobro će doći i novi pisač PIXMA G640. Ovaj pisač tri u jednom, s ugrađenim skenerom i mogućnošću fotokopiranja, opremljen je s čak šest spremnika s bojom. To mu omogućuje vrhunsku kvalitetu ispisa i čini ga više nego pogodnim i za kvalitetan ispis sjajnih fotografija. Zahvaljujući tome što ne koristi klasične uloške, nego tintu koja se dolijeva iz bočica, troškovi ispisa bit će znatno niži nego kod klasičnih pisača.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI