Kad već trčimo, trčimo sa stilom

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Zadarska dizajnerica ženskih torbi, Ivana Bičanić, u novoj kolekciji, inspirirana je ženom u pokretu koja, poput nje same, po cijele dane trči za poslovnim i obiteljskim obvezama i sa sobom u svakom trenutku mora imati nužne sitnice.

“Kad već trčimo, trčimo sa stilom, odnosno s kvalitetnom, bez vremenskom torbom”, kaže Ivana.

Torbe Chic IB Bags izrađene su, od početka do kraja, pod njezinim kreativnim nadzorom i samom izradom. Sve torbe se izrađuju u Zadru u njenoj radionici. Odlikuje ih iznimna kvaliteta izrade i materijala, ali i ekološka održivost. Napravljene su od nautičke eko kože, iznimno ugodne na dodir, a otporne prema vanjskim vremenskim uvjetima te, ne manje važno, prijateljski naklonjene prema prirodi i okolišu.

Torbe pršte od boja i uzoraka. Idealna su nadopuna razigranom, ali i monokromatskom stilu odijevanja.

Ove sezone Ivana Bičanić predstavlja redizajn svog najprodavanijeg modela, bucket torbe Gabi, koja osim što je postala nešto okruglija, dolazi i u nekoliko novih sezonskih boja: zelenoj, plavoj i sivoj boji s uzorkom pitona.

Tu je i posve novi, veliki model shopper oblika imena Ivana, iznimno praktičan za dane u pokretu od jutra do mraka.

Zanimljivost brenda CHIC IB Bags jest da se svi modeli mogu personalizirati, odnosno naručiti u vlastitoj kombinaciji boja, dodataka i uzoraka po želji. Budući da je u tijeku redizajn web stranice chicib.com, torbe možete pogledati i naručiti preko Facebook stranice Chic IB Bags.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI