Kamo na zimske praznike? – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Svake godine uoči Božića isto! Trudimo se biti na visini zadatka na svim poljima, pa dane pred blagdane provodimo u bjesomučnoj potrazi za darovima ili u kuhinji, kako na svečanom stolu ne bi ničega nedostajalo. I što se dogodi? Umjesto da blagdane iskoristimo za uživanje u zajedničkom vremenu s najmilijima, jedva čekamo da sva ta gungulaprođe kako bismo se mogli konačno odmoriti.

Život nam je posljednje dvije godine pokazao da je sve relativno i da trebamo živjeti punim plućima. I to svaki dan! Sada je pravo vrijeme da okrenete ploču i da ovih blagdana svojoj obitelji (i sebi!) priuštite – sasvim posebne božićne i novogodišnje praznike. Terme Tuhelj imaju izvrsnu ponudu ali i mnoštvo različitih ideja za najbolji obiteljski provod.

Gratis boravak za djecu

Darivanje je najljepši dekor blagdana i, kako god bilo, ono u svojoj osnovi ima plemenite namjere: nekoga razveseliti i pokazati mu svoju pažnju. To znaju i u Termama Tuhelj koje ovih blagdana daruju svoje goste – gratis boravkom za djecu. Ova jedinstvena ponuda uključuje i puni pansion, neograničeno piće uz obroke, kupanje do mile volje u bazenima Vodenog planeta, neograničeno opuštanje u Svijetu sauna za čitavu obitelj, ali i obiteljski izlet u Krapinu, zagrebački ZOO ili Veliki Tabor.

Vrijeme s obitelji

Kažu da su okolnosti kojima svjedočimo posljednje vrijeme jako promijenile i karakter naše djece. Povedite ih na najzabavnije zimske praznike i ponovo će vrištati od sreće, jer – osim brojnih vodenih atrakcija – tu su i animacije u sklopu WELL programa, obiteljsko sauniranje i masaže kreirane baš za klince.

Kreativnost na zimskim praznicima nije vaša obveza, ali ni kuhanje, pustite da drugi kuhaju umjesto vas. U kutku lokalne hrane, chefovi  će svaki dan prezentirati bogatstvo zagorske kuhinje, a gosti Terma Tuhelj imat će priliku doživjeti ovaj kraj i kroz okuse lokalnih namirnica: domaćih sireva, kobasica, čvaraka, ukusne zimnice… Na vama je samo da se opustite, ukradete malo vremena za sebe i uživate u drukčijim blagdanima i barem na trenutak zaboravite na svakodnevicu. I iskoristite prigodu za obiteljski posjet nekom od sjajnih zagorskih muzeja.

Više o blagdanskoj ponudi Terma Tuhelj saznajte OVDJE.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI