O čemu lažete vi, a o čemu oni?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, male laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode. O čemu najviše lažete? Pritom ne mislimo na one klasične prevarante koji lažu čim zinu, već na sve vas dobre dečke i gentlemane koji ponekad provučete pokoju bezazlenu laž, najčešće s ciljem da impresionirate svoju (potencijalnu) partnericu.

Muške laži

Visina

Poznajete li ijednog muškarca nižeg od 170 cm? Rijetko. Može se reći da je muškarcima visina između 170 i 175 cm svojevrsna mentalna granica za nizinu. Niže ne može! Čak će i oni od sto šezdeset i koji centimetar reći kako su ”tu negdje”.

Financijsko stanje

Ako vaši partneri spadaju u skupinu prosječnih muškaraca, onda vjerojatno misle da je ženama bitno koliko muškarac zarađuje, pa se na početku veze trude ostaviti dojam da zarađuju više no što je to istina. Kako veza odmiče i postaje ozbiljnija, tako postaju i iskreniji prema svojoj partnerici.

Broj djevojaka

Kada ga upitate s koliko drugih žena je u životu spavao, velika je vjerojatnost da će se tajnovito osmjehnuti i reći da to nije važno. Nakon natezanja i nagovaranja, reći će da je spavao s njih dosta, misleći da je njegova seksualna prošlost ono što ga je učinilo velikim frajerom.

Prvi seks

Znamo da vole pretjerivati i naglašavati svoju muškost, ali se isto tako boje otkriti svoje slabosti. Zato će većina uvijek reći kako su izgubili nevinost s dvanaest godina, s djevojkom koja je tada imala skoro osamnaest. Iako je, vrlo vjerojatno, u stvarnosti muškarac bio taj koji je imao skoro osamnaest i bojao se da će umrijeti kao djevac.

Ženska kilaža

Muškarci vrlo dobro znaju da izjava poput: ,,ovih par kilica viška ti baš dobro stoje” neće izazvati zadovoljstvo suprotne strane.

Ženske laži

Najčešća laž koju mi govorimo je ona kojom potvrđujemo da nam se sviđa dar koji smo dobile, a nakon koje slijedi uvjeravanje da je muškarac savršen u krevetu. Lista pet najčešćih ženskih laži vrlo je zanimljiva.

Čist seksualni dosje

Žene vrlo često osjećaju pritisak društva zbog čega žele posjedovati ,, čist seksualni dosje”, pa često lažu o broju muškaraca s kojima su spavale. Je li tako?

„Ne znam gdje ti je majica“

Prosječan muškarac nikad neće saznati laže li žena kada kaže da nije vidjela njegovu majicu i da je li je bacila u smeće. Ono što je sigurno jest da svaka žena zna da je pokoja intervencija u njegovom ormaru nužna.

„Bio si savršen“

Ah, najpoznatija laž! Žene su majstorice lažiranja orgazama, prvenstveno zato što je to tako jednostavno, a i omogućava nam da svojem partneru uvijek osiguramo dozu zadovoljstva. I ne, vjerojatno nikada nećemo priznati koliko su koji put loši. Čisto da im ne uvrijedimo “muškost”!

„Na piluli sam, ne brini“

Možda će nam zvučati nevjerojatno, ali velika većina žena svojim partnerima laže o kontracepciji baš kako bi ostale trudne. I zato što jednako uživaju u seksu bez kondoma kao i muškarci.

Žene ne lažu

Ono što žena nikada neće priznati, pa ni mi, a možda i vi, je – da laže! Laži mogu doći do izražaja u slučaju kada žena vara partnera jer osjeća da je on njoj učinio nešto krivo. Za laž se osjećaju manje krivima kada njihova indiskrecija nije emocionalnog karaktera.

Izvor gentleman.hr

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI