Od jutra do večeri – Iva Karačić ima savršene komade za sve prigode

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Prepoznatljivo originalnog stila, dizajnerica Iva Karačić novom je kolekcijom ponovno probudila optimizam i veselje svih zaljubljenika u modu.

Uvijek vjerna vlastitoj modnoj filozofiji – da odjeća ne poznaje granice, a dizajn ‘služi’ svakodnevnim životnim prilikama – Iva Karačić zaigrala se bojama i uzorcima i stvorila bezvremene kreacije koje već na prvi pogled mame osmijeh na lice. Od veselih kariranih kaputa, jakni, pelerina i ponča s vunenom postavom, preko pletenih prsluka upotpunjenih rukavicama i trakama za kosu do svečanih haljina, suknji, bluza i hlača od podatne viskoze ili zavodljivog tafta – Ivinim komadima teško je odoljeti.

Ovih blagdana imamo više prilika za zabave i druženja – bilo da idete na intimnu večeru, druženje s kolegama iz ureda ili organizirate zabavu u svom domu za novogodišnju noć – ova je kolekcija sve što vam treba. Iva dizajnira odjeću koja se jednostavno kombinira i nadopunjava iz sezonu u sezonu, a bezvremenski originalni komadi idealni su podjednako i za mlade djevojke, zaposlene žene, poduzetnice i kućanice… za svako doba dana i za svaku prigodu!

“Moj je moto da svaka žena treba biti elegantna i profinjena na svoj način i to je nešto što treba sebi darovati jer to zaslužuje. S veseljem sam kreirala novu kolekciju želeći u ovim vremenima ponuditi više optimizma i veselja, a ujedno pomoći ženama da zahvaljujući lako prilagodljivim komadima odjeće samouvjereno hodaju kroz dan – od jutra do večeri!“, objašnjava Iva Karačić.

Upravo zahvaljujući bezvremenosti svojih komada Iva prkosi trendu brze mode, nudi osviješteno odijevanje koje ne robuje trenutku i koje odražava samosvjesnost i težnju za originalnim.

Modni potpis Ive Karačić prepoznat je na brojnim revijama, sajmovima i natjecanjima, a njezini vjerni kupci dobro znaju kako Design store u Tkalčićevoj 73 nudi rješenje za sve njihove modne želje.

Fotograf: Zvonimir Ferina
Styling: Nela Kliček
Make-up: Roko Maravić
Manekenka: Korina Brečić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI