Omiljene drvene igračke vaših mališana ponovno u Lidlu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


S blagdanima pred vratima, počinje vrijeme darivanja kojemu se najviše vesele oni najmlađi. Lidl u svojoj ponudi predstavlja najveću radost svih mališana – edukativne i razvojne drvene igračke. Očekuje vas super ponuda za sve uzraste podijeljena u 3 kategorije – za bebe, vrtićku dob te školarce, a popularnu kolekciju drvenih igračaka nadopunjavat ćemo iz tjedna u tjedan.

U ovogodišnjem raznovrsnom katalogu igračaka u Lidlovoj će ponudi po prvi put biti dostupan originalan asortiman edukativnih Montessori igračaka. Iz Montessori ponude koju možete pronaći u Lidlovim trgovinama, izdvajamo drvenu geometrijsku slagalicu, igru slaganja, drvenu slagalicu i drvenu edukativnu igru. Ove će pomno dizajnirane drvene igračke, prepoznatljive po specifičnim i didaktičkim materijalima, djeci pomoći u stjecanju određenih znanja i vještina, a sve to uz zabavan rad i igru. Montessori pedagoška metoda poznata je u cijelom svijetu, a sada ćete i u Lidlovim trgovinama moći pronaći ovaj originalni igraći pribor koji razvija maštu i kreativnost vaše djece.

Drvene igračke trajne su i sigurne te predstavljaju idealan poklon za one najmlađe. Čitavu kolekciju predivnih Playtive drvenih igračaka možete pronaći u našem letku. Od novih igračaka u ponudi izdvajamo Parkside radni stol, drveni bicikl i kamion, 2-u-1 drvenu kliniku, Lidl trgovinu, kolica za guranje, drveni set cesta i didaktičke drvene igračke.

Provedite idealne blagdane s djecom i poklonite im ono najljepše – vrijeme. Uz to, darujte im i drvene igračke s kojima će biti zaigrani, razvijati logiku, kreativnost i fine motoričke sposobnosti. I, ono najbitnije, poklonite im maštu.

Čitavu ponudu igračaka pronađite u našem katalogu NA LINKU.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI