Otkrivamo novo hit mjesto u centru Zagreba!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U samom centru grada, u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe u kojoj se nalazi dobro poznata gastro oaza imena O’brok restoran i bar, nastaje jedna od najljepših kulisa za organizaciju raznih događanja i  svečanosti. U ambijentu koji ostavlja bez daha malo tko može ostati ravnodušan.

Dašak tradicionalnog u kombinaciji s popularnim industrijskim stilom uređenja daje neograničeno mnogo kombinacija dekoriranja prostora koji će gostima ostaviti lijepe uspomene na neponovljive događaje – od svadbenih svečanosti, proslava rođendana, krštenja, pričesti, krizmi, pa do poslovnih večera i korporativnih evenata.

Savršena scenografija i vrhunski gastonomski užitak

Uz O’brok restoran u raspoloživi prostor uključeni su i O’brok bar kao i jedna od najljepših terasa u gradu, koja je ujedno i natkrivena, pa priprema svečanosti ne ovisi o vremenskim uvjetima. Osim toga, cijeli ambijent O’broka sam po sebi je savršena scenografija. Prostor je idealan za kreiranje raznih foto kutaka na kojima slavljenici ili uzvanici mogu stvoriti i ovjekovječiti bajkovite uspomene na svoj neponovljivi događaj. Jedna od prednosti  svakako je i blizina parking garaže koja se nalazi neposredno uz O’brok restoran.

Iako je O’brok smješten u samom centru grada, između Langovog trga i stare Vlaške, poput skrivenog dragulja, mirnoću i nenametljivost prostora kojeg nudi ova lokacija, dodatno naglašava i vrhunski gastronomski užitak. Sva hrana koja se u restoranu poslužuje je izvorni domaći proizvod i sve se priprema na tradicionalan način, bez aditiva, onako kako su nekada hranu pripremale naše bake.

Kompletna organizacija svečanosti

Prostor O’broka postao je novo hit mjesto za organizaciju svadbenih svečanosti. Mladenci žele da vjenčanje bude nezaboravno i čarobno i zato usluga O’broka nastoji pružiti gostima kompletnu organizaciju svečanosti – od pripreme svečanog jelovnika s gastro delicijama ovisno o vašim željama, pa do dizajna i tiska pozivnica i zahvalnica, stiliziranja i dekoriranja cjelokupne svečanosti, organizacije glazbe te foto i video usluge.

Sve mladence koji svoju svadbenu svečanost organiziraju u O’broku očekuje još jedna pogodnost.  U neposrednoj blizini restorana, u luksuzno uređenom art hotelu Like, mladencima se po pristupačnoj cijeni može osigurati smještaj za prvu bračnu noć u prostranoj deluxe sobi s bračnim krevetom i romantično uređenim balkonom s pogledom na samu jezgru grada.

Više informacija i rezervacije dostupne su na www.obrok.hr.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI