Peče li vas jezik dok jedete ananas? Niste jedini!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Za bromelin možda i niste čuli, ali kada čujete njegove benefite za vaš organizam, vjerujemo da ćete ga zavoljeti. Bromelin je enzim koji se nalazi u ananasu koji ima važnu zadaću razgradnje proteina u procesu metabolizma.

Proces razgradnje proteina započinje već kada osjetite peckanje na jeziku. Jednostavnije rečeno, dok vi jedete ananas, on ubrzava vaš metabolizam.

Bromelin uz ovaj zadatak ima i jaka protuupalna svojstva te je zbog toga koristan protiv bolova i oteklina, stoga nije čudno što ga koriste brojni vrhunski sportaši. Pomaže u razgradnji hematoma i skraćuje vrijeme ozdravljenja i intenzitet boli nakon operacije ili sportske ozljede. Uz to, pomaže u zacjeljivanju rana i opeklina. Uspješan je također i u borbi protiv žgaravice, raznih smetnji u želucu i proljeva uzrokovanih bakterijama.

S ananasom u borbu protiv celulita

S obzirom na to kako je bromelin izvrstan u razgradnji proteina bitan nam je savjetnik u borbi protiv celulita i pomoć kod mršavljenja. Medicinsko-kozmetički brend High Care otišao je dalje i formulirao je Ananas Fizzy – šumeće tabletu s okusom ananasa koje sadrže:

  • Bromelin koji pomaže u razgradnji proteina
  • L-carnitin koji pomaže u razgradnji masnoća
  • C vitamin koji potiče proizvodnju prirodnog kolagena

Najjednostavnije rečeno – ovaj sok je najbolji dodatak u prehrani koji možete priuštiti vašem tijelu ukoliko želite paziti na vašu liniju.

Kao što vidite ananas odnosno sastojci koji se nalaze u njemu imaju nevjerojatnu učinkovitost za naše tijelo. Ananas Fizzy savršeno je osvježenje tijekom dana, hidratacija, a ujedno pomaže u razgradnji proteina i poboljšanju rada organizma.

Zahvaljujući fantastičnom okusu ananasa osim što ćete svom tijelu priuštiti zdravlje, uživat ćete i u njegovom okusu. Sljedeći put kada vas bude peckao jezik dok jedete ananas samo razmišljajte kako enzimi upravo rade za vas probavu proteina, a ako ne jedete dovoljno često ananas, naručite Ananas Fizzy i uživajte u soku koji sadrži samo 8 kalorija.

Ananas Fizzy možete pronaći u svim boljim ljekarnama i na web shopu www.healthandbeauty.hr te je preporuka da se popije dvije šumeće tablete na dan.


Darujemo jednu čitateljicu paketom proizvoda!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod na webu napišite  #mivasrazumijemo
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 5. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI