Pridružite se Veganuary izazovu uz popuste na bio&bio webshopu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U siječnju većina ljudi donosi nove, mahom zdravije odluke. Često se one, nakon blagdanskog prejedanja i prirodne potrebe tijela za “čišćenjem”, odnose baš na prehranu.              

Veganuary izazov je privremeni prelazak na vegansku prehranu koji će doskočiti tom cilju, no on je pokrenut s višom svrhom – kako bismo osvijestili kvalitetu namirnica koje unosimo u svoj organizam, ali i negativan utjecaj uzgoja mesa, njegove prerade i konzumacije na klimatske promjene. Prakticiranjem veganske prehrane tako ćete, u samo mjesec uštedjeti čak 33 tisuće litara vode i pozitivno utjecati na okoliš. Naime, proizvodnja biljnih namirnica zahtijeva puno manje energetskih resursa stoga je prelazak na biljnu prehranu jedan od najboljih načina za smanjenje globalnog zagađenja

Veganska prehrana i zdravlje

Velika je šansa da ste više puta jeli veganski obrok, a da toga možda uopće niste bili svjesni. Tjestenina bez jaja s umakom od rajčica? Grah ili grašak varivo? Sushi s avokadom? Veganska prehrana je zapravo jako ukusna, ali i izrazito zdrava. Bogata je nutrijentima, obiluje vlaknima i stvara osjećaj sitosti. Ubrzava metabolizam, povećava energiju i poboljšava tonus kože. Brojne studije upućuju na mnoge prednosti prehrane bazirane na namirnicama biljnog podrijetla, kao što su niži kolesterol i manji rizik od srčanih bolesti.

Veganuary je lakši uz popust* od 10% na bio&bio webshopu

Pridružite se ovom popularnom izazovu barem na nekoliko dana i zavirite u šaren i zanimljiv svijet veganske prehrane. Na vašem putu otkrivanja novih okusa i namirnica, podržava vas partner koji ima najbolju ponudu veganskih proizvoda, a ujedno je i jedini lanac trgovina koji ima 100% certificiranu organsku hranubio&bio. Na bio&bio webshopu otkrit ćete pravi mali raj za vegane –  impresivan broj proizvoda koji ne sadrže sastojke životinjskog porijekla.

Vaše zdrave izbore, bio&bio će podržati ne samo super popustom već i mnoštvom kreativnih recepata koji će vas zasigurno oduševiti! Isplanirajte ukusne obroke i uživajte u organskoj, cjelovitoj veganskoj hrani. Ako trebate neki savjet ili imate bilo kakvih pitanja, možete se javiti bio&bio stručnom timu korisničke podrške.

*Popust od 10% ostvarujete na bio&bio webshopu unosom koda za popust do kraja siječnja.

 *Kupon s popustom iskoristiv je do kraja siječnja na bio&bio web shopu uz sljedeće uvjete:

  • na mjestu predviđenom za to, unesite kod VEGE10
  • time ostvarujete 10% popusta na ukupan iznos košarice pod uvjetom da je narudžba veća od 299kn
  • Popusti se ne zbrajaju odnosno ne odnosi se na proizvode koji su već na akciji, 
  • popust se ne može iskoristiti za osobno preuzimanje paketa u trgovini, kupnju poklon bonova i elektro uređaja. 
  • Bioklub loyalty bodovi se ne mogu kombinirati s popustom.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI