Puna šaka zdravlja za cijelu obitelj

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dobar imunitet težnja je svih nas, zato se često i pitamo čime potaknuti njegovo osnaženje. Odgovor i dugoročno kvalitetno rješenje pronalazimo u sinergijskom djelovanju aktivnih tvari podrijetlom iz prirode, što je često i potvrđeno raznim istraživanjima. A što to zapravo znači i koje su prednosti i djelovanja tih tvari podrijetlom iz prirodnih suplemenata?

Priroda stvara najbolje simfonije, pa se tako s razlogom ističu ljekovite biljke i supernamirnice koje u svom prirodnom sastavu sadrže nama korisne vitamine, minerale, enzime, aminokiseline. Kad tome dodamo i klorofil koji biljki daje zelenu boju, a osobito ga ističu i nutricionisti i fitoterapeuti kao izvrsnu pomoć kod anemija, snažnog detoksikacijskog djelovanja, kod osnaživanja organizma u borbi protiv infekcija, virusa, zeleni se suplementi opravdano ističu kao superiorni.

Rekli smo višestruko DA mladoj zelenoj pšenici!

Daje instant nalet energije

Ali taj osjećaj traje. Čaša vode ili soka od jabuke sa žlicom praha mlade zelene pšenice savršen je način da započnete dan. Razbudit će vas u samo nekoliko minuta te pružiti energiju potrebnu za sve dnevne obaveze pred vama. Mališane će uvesti u dan pun školskih izazova i povećati toliko potrebnu koncentraciju za učenje i ispite. U popodnevnim satima, kad vas „uhvati“ umor, a pred vama su sastanci, shopping ili odlazak na obiteljska druženja, ponovno je pšenica ta koja će vas razbuditi i podići.

Regulira metabolizam

Dobar metabolizam ključ je dobrog zdravlja. Proces transformacije hrane u energiju vrlo je važna zadaća organizma, no on može biti usporen radi krivih namirnica koje svakodnevno unosimo. Redovito korištenjem mlade zelene pšenice, bilo u prahu ili kapsulama, regulirat će vaš metabolizam već nakon nekoliko tjedana. Redovita probava, osjećaj lakoće i dodatna energija koja vas prati kroz dan, učinit će mladu zelenu pšenicu vašim omiljenim suputnikom.

Potiče osnaživanje imuniteta

Samo jedna na dan čini razliku, a dok ste rast Božićno zasijane pšenice, vjerojatno niste pomislili koliku vrijednosti ima ta naizgled krhka, a snažna biljka. Mnoga znanstvena istraživanja i stoljetna tradicija pokazuju da list mlade zelene pšenice pozitivno djeluje na imunitet. Krenite s njenom konzumacijom već danas i ubrzo ćete shvatiti zašto se o njoj priča s tolikim oduševljenjem. Kad tijelo kaže crveno – vrijeme je za zeleno!

Rješava bolne menstruacije

(Dobrim) iznenađenjima nikad kraja! Bolne menstruacije se ubrajaju u najčešće zdravstvene tegobe zbog kojih se žene javljaju svom ginekologu u adolescentnoj dobi. Smatra se da ovakvu bol osjeća 50-60% žena. “Ako ste među njima, probajte Liquid Sun, u samo 1 mjesec konzumacije osjetit ćete razliku”, izjavljuje zadovoljna korisnica Petra, 36 godina koja je prethodno konzumirane analgetike zamijenila ovim rješenjem iz prirode.

Čisti organizam

Mlada zelena pšenica je snažan tjelesni detoksikator i antioksidans. Ona alkalizira i čisti organizam, ujedno ga hraneći i dovodeći u balans. Stoga, ako želite svom organizmu priuštiti najbolju detoksikaciju koja će ujedno imati utjecaj na poboljšanje probave, prevenciju bolesti srca i krvnih žila, obogatite svoju prehranu mladom zelenom pšenicom Već nakon prve konzumacije možete primijetiti da djeluje, a za što dugoročniji i efikasniji učinak, preporučuje se svakodnevno je koristiti u periodu od tri mjeseca.

Samo 3 g dehidriranog praha mlade zelene pšenice, odnosno prepručena dnevna doza nutritivni je ekvivalent pol kg organski uzgojenog voća i povrća. Naime, mlada pšenica sadrži:

  • 5 puta više željeza nego špinat
  • 3 puta više beta–karotena nego mrkva
  • 5 puta više vitamina C nego naranča
  • 6 puta više vitamina K nego špinat
  • 2 puta više folne kiseline nego špinat
  • 3 puta više vitamina E nego bademi
  • 5 puta više kalcija nego mlijeko

Gorska Hrvatska, uz sve svoje ljepote, obiluje i bogatim mineralnim tlom, na kojem se uzgaja mlada zelena pšenica. Stoga je odabrano kao tlo za uzgoj zelenog lista mlade zelene pšenice za Liquid Sun. Reže se i ubire ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i kada je koncentracija vitamina, minerala, proteina i klorofila u vrhuncu. Zatim se prerađuje po metodologiji obrade sirove hrane i dehidrira na temperaturi do 40C, kako bi se očuvale sve njene vrijednosti. Što se time dobiva? Suplement kojeg krase odlike ekološki, gluten free, vegan, halal I koja će vašem tijelu pružiti mnoge blagodati.

Vašu novu omiljenu supernamirnicu potražite na https://greenandmore.eu/hr/trgovina/

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI