Slavonka iz Splita, AMV, ima ledeno vrući drum ‘n’ bass banger – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


PREMIJERA: Slavonka iz Splita, AMV, ima ledeno vrući drum ‘n’ bass banger

Hrvatska glazbena scena dobila je još jedan talent. AMV, pravog imena Anamarija Veselčić, kaže da ljeto nikako nije gotovo.

Njezina prva pjesma “Led” stiže iz uspješne slavonsko-dalmatinske suradnje. AMV dolazi iz Vinkovaca, a ova mlada i talentirana glumica je članica splitskog HNK-a te potvrđuje da ima i izniman glazbeni talent. Njezin glas zavodi svojom toplinom i stvara odličan groove na drum ‘n’ bass ritam.

Ovaj ledeno vrući singl otvoreno poziva na zadnji ljetni ples sezone i spreman je ući u klubove diljem Hrvatske. Svi ovi epiteti nisu slučajnost jer iza pjesme stoje ozbiljni autori; tekst i aranžman potpisuje splitski producent Šime Barbarić, a Mirko Rak iz benda “The Fogsellers” je autor glazbe. Gitare i synth koje čujemo u pjesmi snimio je gitarist Pips, Chips & Videoclipsa, Ivan Božanić, koji također stoji iza miksa i mastera, a u njegovom zagrebačkom studiju Dan mrak sve je i nastalo.

Spot za pjesmu režirao je i montirao mladi splitski redatelj Marino Vrca. Luka Eterović je snimao video, a zajedno s Vrcom kreirao je i scenarij za “Led”. Ana Perlain radila je na setu kao scenograf i kostimograf, a Toni Minigo pobrinuo se za rasvjetu.

Ova pjesma dio je koncepta Šime Barbarića koji radi na producentskom albumu koji će biti objavljen na vinilu krajem sljedeće godine za izdavačku kuću Street Pulse, a šarolikog je žanrovskog opusa i s raznim izvođačima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI