Rješenje za suhu kožu koja svrbi

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


XeraCalm A.D proizvodi pripadaju sterilnoj kozmetici; što znači da su sigurni i jednostavni za upotrebu te poštuju fiziologiju kože. Liniju čine Relipidirajuće ulje koje nježno čisti kožu čak i u akutnoj fazi bolesti te Krema za relipidaciju (bogata tekstura) odnosno Balzam za relipidaciju (vrlo bogata tekstura) koji obnavljaju barijeru kože te trenutno ublažavaju osjećaj svrbeža atopične i vrlo suhe kože.

Njegu započnite čišćenjem: XeraCalm A.D. Relipidirajuće ulje nanesite na vlažnu kožu, temeljito isperite, a kožu osušite nježnim tapkanjem. Za umirenje kože blago raspršite Avène Termalnu izvorsku vodu po koži, a višak nježno uklonite papirnatom maramicom.

Za ublažavanje svrbeža 1-2 puta na dan nanesite Kremu/Balzam za relipidaciju.


Darujemo jednu čitateljicu! XeraCalm A.D krema za relipidaciju sadrži aktivne sastojke koji su iznimno učinkoviti u tretmanu kože sklone atopiji, suhe kože koja svrbi.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 20. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI