Splitski mališani humanitarnom akcijom prikupljali sredstva za liječenje djevojčice Kiare

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Jutros je iz Šibenika stigla vijest na koju je čekala cijela Hrvatska – novac za liječenje djevojčice Kiare je uspješno prikupljen, a obitelj Goršić napokon je otputovala u SAD po lijek za svoju sedmogodišnju heroinu, koja je još jednom uspjela ujediniti cijelu Hrvatsku. Čak i one najmlađe, što posebno stvara toplinu oko srca.

U Splitu, u hotelu Ora, ovog vikenda organiziran je doručak s Djedom Božićnjakom za mališane pod nazivom ‘Dijete djetetu’, a sva prikupljena sredstva usmjerena su na račun za Kiarino liječenje. Vrijeme uoči Božića uvijek nas podsjeća da mislimo jedni na druge, jer jedino će tako svijet biti ljepše mjesto za sve nas. Svjesna su toga i djeca koja su se okupila u Splitu s jednim ciljom – pomoći Kiari da pobijedi u bitki sa zloćudnim tumorom.

Humanitarnoj akciji pridružio se uvijek dobro raspoložen i mališanima omiljen Enis Bešlagić, koji se prerušio u vilenjaka i djeci priuštio pregršt smijeha i dobre energije. Dječica su uz obilje hrane i sokova uživala i u performansima animatorice, fotografiranju i dijeljenju slatkiša, a imali su priliku izraditi božićne figurice te pisati Djedu Božićnjaku. Dobroj atmosferi pridonio je i dječji zbor Vis Servi Dei.

Da zajedništvom, dobrotom i suosjećanjem možemo postići velike stvari, dokazano je i ovaj put.

Foto: Ivan Ivanišević

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI