Upoznajte Beyond Matte Liquid Foundation

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iako je više proizvoda koji igraju važnu ulogu u građenju kvalitetne podloge, ona najvažnija ipak pripada tekućem puderu. I vjerujemo kako je svaka od nas tijekom odrastanja napravila tisuću pogrešaka dok nije našla onaj puder koji će biti trajni odabir u našim rutinama.

Upravo se posljednjih godina priča o mineralnom make upu kao zdravijoj i boljoj alternativi za kožu. Danas ćemo vam predstaviti tekući puder – Beyond Matte Liquid Foundation, jane iredale – u kojem je spojio najbolje karakteristike matirajućih pudera s najboljom formulom prepunom njegujućih biljnih sastojaka i lišenom svih onih štetnih sastojaka koje tekući puderi često sadržavaju.

Prozračan, lagan, ovaj višenamjenski 3-u-1 tekući puder srednje je do visoke pokrivne moći. Prirodan, baršunast izgled tena možete pronaći u raskošnoj paleti od 13 nijansi koje nisi ni previše mat, ni odveć sjajan. Smanjuje vidljivost pora i pogodan za sve tipove kože.

Ne sadržava ftalate, parabene, GMO, umjetna bojila, sintetičke konzervans i mirise, talk, nanočestice i teške metale. Čist i siguran: dermatološki testiran, hipoalergen, ne začepljuje pore, pogodan i za najosjetljiviju kožu.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #she4she
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI