Zašto su one savršene ljubavnice?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ona voli sebe, voli svoje golo tijelo, pa samim time obožava i seks.

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduvjet je da volite to što radite, da ste spremni uložiti vrijeme, pažnju i napor. Dobra ljubavnica uživa u seksu bez srama, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja zna uživati, svaki muškarac će se lako osjećati kao pravi Casanova.

One vole seks

I uopće ne vide zašto bi bilo drukčije. Valjda svatko normalan voli seks. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nježnost… Sve od čega se dobar seks sastoji.

Ali, što to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena ? Pa, one više uživaju u seksu. Ne moraju postići orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole.

Ne srame se

Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uvjete, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih se stisne, a i kad ih nježno miluju, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja ovisi hoće li bolje reagirati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. Sve može, a da ne kažete nijednu riječ.

Imaju inicijativu

Neće čekati da se muškarac smisli i odvaži. Preuzet će inicijativu. Kad ona vodi igru napravit će za sebe i za njega sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

Potiču maštovitost

Ne postavlja neke posebne zabrane. Ono što ne voli i u čemu ne uživa, neće raditi i točka. Ali, toliko je drugih stvari na koje će potaknuti. Smislit će neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkrit će neke nove, lude poze…

Uz njih se muškarac osjeća kao pravi mužjak

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odjeću koja je sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocjenom poklonu zbog kojeg je sva ponosna i sretna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI