2% hijaluronski serum za sve tipove kože

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Upoznajte hijaluronski serum iz linije njemačke kozmetike Sans Soucis. Ovaj 100% prirodni serum s 2% hijaluronske kiseline, ektoinom i termalnom vodom našu kožu vlaži, omekšava te štiti od štetnih utjecaja okoline. Koža je zaštićena od gubitka vlage sve do dubljih slojeva, a elastičnost se vidljivo poboljšava redovitim korištenjem. Rezultat je hidratizirana, glatka i puna koža.

Bilo da ga odlučite uvesti u svakodnevnu rutinu njege kože, ili pomiješanog s omiljenom njegom, ovaj će eliksir biti idealan za sve.

  • Ujutro i navečer nanesite serum na očišćenu kožu, a zatim nastavite s uobičajenim sredstvom za njegu
  • Pomiješajte 2 do 3 kapi seruma u ruci i pomiješajte izravno s uobičajenim sredstvom za njegu te nježno nanesite na očišćenu kožu
  • Ovisno o individualnim potrebama kože, nanesite serume na pojedinačne dijelove lica (čelo, T zonu, obraze), temeljito umasirajte te završite s uobičajenim sredstvom za njegu

Hijaluronska kiselina

Pruža koži vrijednu vlagu u gornjim slojevima, podržava NMF (prirodni faktor hidratacije) i štiti kožu od gubitka vlage. Hijaluronska kiselina joj daje elastičnost, otpornost i podatnost. Rezultat je glatka, čvrsta koža sa zdravim osjećajem svježine.

Ekstrakt krastavaca

Smanjuje pojavu pora, sadrži kiseline koje smanjuju proizvodnju viška ulja, čiste pore i smiruju crvenilo. Ekstrakt krastavaca također ima osvježavajući učinak na kožu.

Termalna izvorska voda iz Baden-Badena

Prirodno bogata vrijednim mineralima i elementima u tragovima (natrij, kalij, kalcij, magnezij, željezo, mangan, silicijeva kiselina (silicij), kloridi, fluoridi), podržava prirodni metabolizam kože.

Proizvode možete pronaći u Mülleru.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare  ispod teksta na webu napišite  #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 29. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI