3 odvažna načina kako nositi crvenu, službenu boju blagdana!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kako nositi crvenu, službenu boju blagdana

Ako se pitate kako nositi crvenu boju i pri tom blistati, donosimo prijedloge outfita u nastavku. Crvena je divna boja koja se u blagdanskom razdoblju često viđa na odjeći, ukrasima, čak i u hrani. No, kada se radi o modi, valja je pametno kombinirati. Tanka je granica između odvažnog crvenog outfita i kontraefekta, a detalji čine razliku. Crvena predstavlja energiju, strast, život, a ovo doba godine budi u nama upravo to. Insprirajte se ovim modnim idejama i blagdane provedite veselo i – odvažno.

Monokromatski stil

Monochrome outfit već je nekoliko godina popularan način kombiniranja omiljenih boja, gdje su granice onoga što je “previše” itekako pomaknute. Radi se o tome da se cijeli outfit sastoji od jedne, iste boje ili njenih nijansi. Crvena boja u kombinaciji s blagdanima savršena je prilika da i vi “isfurate” ovaj stil. S obzirom da su blagdanski outfiti puni detalja poput šljokica, kuglica, motiva, time je i lakše napraviti ovu kombinaciju jer neće izgledati “too much”. Primjer bi bio crvena vesta s božićnim motivima (tzv ugly sweater) u kombinaciji s crvenim hlačama ili tajicama. Crvena boja lijepo izgleda i u slojevitom stilu. Nabacite usku haljinu i preko nje ovesized vestu praćenu crvenim grilonkama. A da ne spominjemo koliko će se lijepo u ovaj stil uklopiti božićna kapica, koja je nezaobilazna za cool blagdanski foto session!

Crvene šljokice

Što su blagdani bez šljokica, i to crvenih! Ovo doba godine zaista je prilika da iznosite sve ono što kroz godinu možda ne biste. Pravilo je – manje je više, a šljokice su must have. Imate li posebne planove za novogodišnju noć, odaberite crvenu šljokastu haljinu kako biste je proslavili baš kako treba. Birajte sitnije šljokice i minimalan nakit kako bi cjelokupni dojam bio odvažan i elegantan.

Plišano i crveno

Ako šljokice ipak nisu vaš stil, nadamo se da plišano je. Crvena boja zaista izgleda predivno i otmjeno u kombinaciji s plišanim materijalima. Haljine ili bluze baršunastog materijala u zagasito crvenoj boji u kombinaciji s crvenim ružem i zlatnim nakitom učinit će svaku ženu da se osjeća kao glavna junakinja nekog uzbudljivog filma. Osim pliša, svečaniji dojam u crvenoj boji ostavit ćete u satenskim kombinacijama. I dok odabrana odjeća ne mora biti skupa, svakako pripazite da materijal ne izgleda “jeftino” kako obično zna u kombinaciji crvene s plišom/satenom pa radije obiđite nekoliko trgovina dok ne nađete “the one” outfit. Ono što nosite u novogodišnjoj noći itekako utječe kako se osjećate, pa neka bude sjajno!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI