5 najsretnijih dana u travnju

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Stiže nam travanj najljepši mjesec proljeća, a astrolozi ističu da će određeni datumi biti posebno sretni za svaki horoskopski znak. To su dani kada nas sreća prati u svim područjima života. Evo o kojim datumima je riječ:

4. travanj je dan ogledala

Prvi sretan dan u travnju/aprilu je dan kada vlada moćan niz 4-4. 4. travnja svijetom će vladati broj 4, koji utjelovljuje harmoniju četiri elementa, integritet, spokoj.

To je ponedjeljak pa će nam pomoći da počnemo novi tjedan kako treba. Držite se svojih planova za ovaj dan, mogu se ostvariti.

5. travanj– Venera ulazi u Ribe

Drugi povoljan dan doći će odmah nakon dana ogledala. 5. travnja očekuje nas vrlo pozitivan i važan astrološki događaj. Venera će ući u svoj najomiljeniji horoskopski znak, Ribe.

U njoj će joj biti vrlo komforno. Tamo će ostati do 1. svibnja. U ovom trenutku svi ćemo moći poboljšati svoje zdravlje, povećati energiju.

Imat ćemo mnogo snage i motivacije u ljubavi i poslu. Bit ćemo na vrhu, puni entuzijazma.

11. travanj – Merkur ulazi u Bika

Još jedan povoljan tranzit. Merkuru je relativno ugodno u znaku Bika, ali astrolozi primjećuju da ima nekih manjih izazova, najčešće oko putovanja. S druge strane, ljudi će konačno postati otvoreniji.

Izgradnja odnosa, upoznavanje i pregovaranje postat će malo lakši. Također će biti korisno napraviti skupe kupovine za kuću, investirati u nekretnine.

21. travanj– Kiša meteora Lirida

Liridi su druga najvažnija i najintenzivnija kiša meteora 2022. Počet će 16. travnja/aprila, ali će dostići vrhunac oko 21. i 22. Svaki tok ima svoju astrološku vrijednost, koja ovisi od radijanta, odnosno sazviježđa u kojem se meteori pojavljuju.

Liridski radijant je u sazviježđu Lira. Ova konstelacija je povezana s duhovnom i intelektualnom sferom. Ovog dana bit će korisno baviti se stjecanjem novih znanja i rješavanjem najvažnijih i hitnih problema.

Veliki uspjeh očekuje one koji se bave kreativnim poslom.

29. travanj– Merkur ulazi u Blizance

Trajat će sve do 22. svibnja. Za ova tri tjedna bit će moguće korjenito promijeniti svoj život. Isto vrijedi i za sam dan prijelaza – posljednji petak u travnju/aprilu.

Vrijedi napomenuti da će ovaj dan i dalje biti dan moći, usprkos činjenici da će 29. travnja/aprila Pluton krenuti retrogradno. Neće imati dovoljno snage da zasjeni Merkur i liši nas sreće.

S druge strane, na ovaj dan zvanično će se završiti najpovoljniji astrološki period 2022. godine bez retrogradnih planeta.

sensa.mondo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI