7 sekundi je dovoljno da ga osvojite

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Biti prirodan u većini je životnih situacija najbolja formula za uspjeh, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas netko primijeti, ne bi bilo loše da malo odglumite i poslužite se sitnim trikovima, piše Stil.kurir.rs.

Odijelo

Još jednom se potvrdilo da odjeća često čini čovjeka. Jednobojna odjeća pokazuje da imate više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbjegavajte crnu odjeću, koja ostavlja preozbiljan dojam. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

Popravljanje

Suptilno popravljanje odjeće, poput ravnanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite izgledati dobro za njih, a to im podiže ego.

Štikle

Štikle su muškarcima seksi, ali balerinke mogu biti još seksepilnije ako jednu nosite na vrhovima prstiju kada sjedite. Napola skinuta cipela pokazuje da ste zaigrani, a ako pritom imate prekrižene noge, pazite da noga, koja je gore, bude ona koja je dalje od muškarca koji vam se sviđa.

Ramena

Gola ramena muškarci povezuju s grudima, zato je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primijetite da vas promatra, lagano slegnite ramenima i on će, kao hipnotiziran krenuti prema vama.

Samopouzdanje

Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste djelovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte pretjerati i držati ruke na bokovima, jer tako nećete izgledati izazovno, već nasuprot tome, nepristupačno.

Pogled

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) djeluje jako koketno i privlačno. Pri govoru tijela pazite i da, dok sjedite, ne prekrižite ruke ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negdje drugdje.

The post 7 sekundi je dovoljno da ga osvojite appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI