Rosalique 3 u 1 – jedina krema koja će vam trebati ove zime!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Koristite je kao podlogu za prirodan, dnevni look ili make up bazu te protiv crvenila nakon dugog boravka na hladnom zraku! A kada se izbore rijetke zrake zimskog sunca, Rosalique krema opet je idealno rješenje jer SPF50 štiti od UV zraka.

Kako djeluje na crvenilo i iritacije

Gotovo svaka žena će se u jednom trenutku života susresti s problemom osjetljive kože i crvenila. Aktivni sastojci u Rosalique kremi sadrže klinički dokazanu sposobnost uspješnog tretiranja osjetljive crvene kože. Dugoročno terapeutsko djelovanje korištenjem kreme na dnevnoj bazi upućuju na to da je crvenilo u periodu od 4 do 8 tjedana značajno smanjeno.

Kao primarni sastojak ističe se bisabolol koji ima klinički dokazano antiupalno djelovanje. Sekundarni sastojci su: Zeolite, urea, shea maslac, panthenol (pro vitamin B5). A ono što je posebno odlično kod ove kreme su odmah vidljivi rezultati. 

Rosalique je pažljivo formuliran kako bi pružio izvanredne rezultate. Trenutni učinak nesumnjivo utječe na rast samopouzdanja prekrivajući ugroženo područje. Kako sadrži SP faktora 50, dobiva se kontinuirana zaštita od štetnih sunčevih zraka. Time se dodatno smanjuje iritacija i crvenilo kože.

 

Idealna svakodnevna primjena

Bilo da žurite na posao i tražite brzo make up rješenje ili vam je potrebna snažna baza za cjelonoćnu zabavu, Rosalique krema pruža oboje. Nanesite je samostalno i djeluje kao BB krema, a zbog protuupalnih sastojaka i SPF zaštite, odlična je za svako godišnje doba, posebice zimu. Koža lica tada je izložena hladnom vanjskom zraku i suhom, toplom uslijed grijanja. Zaštite je i prevenirajte ozbiljnija oštećenja uz svakodnevno nanošenje kreme. Idealna je i za blagdanski poklon za najmilije!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI