Kako zadržati svježinu i neodoljiv miris kože u ljetnim danima

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ljeti volimo laganu kozmetiku koja je funkcionalna i pri tom ima savršen miris. Upravo su takvi proizvodi iz novih The Body shop linija: Refreshing Passionfruit i Cool Daisy. Uljepšajte sunčane dane i osjećajte se svježe uz odlične limitirane linije. Uhvatite ih dok možete, neće dugo biti ovdje!

Refreshing Passionfruit linija

Piling za tijelo, 250 ml

Neka vaša koža izgleda sjajno tijekom cijelog ljeta uz piling napravljen od 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Sadrži ulje marakuje i energizirajući miris te učinkovito uklanja mrtve stanice kože kako bi vaše rođendansko odijelo bilo mekše i glađe. Čak ostavlja osjećaj na koži trenutno osvježenom i daje svim tipovima kože sunčani sjaj.

Ambalaža je napravljena od 100% reciklirane plastike, uključujući Community Fair Trade recikliranu plastiku skupljenu na ulicama Bangalora u Indiji. Time pokazujete ljubav prema  planeti svaki put kada radite piling tijela. Sjajno, zar ne?

Jogurt za tijelo, 200 ml

Napravljen je tako da ga koža trenutno upije (čak i suha!). To znači da možete iskočiti iz tuš kabine, hidratizirati svoje tijelo i uroniti ravno u ljeto. Jer na svježinu cijelog tijela ne bi trebalo čekati.

Napravljen od 92% sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući ulje marakuje, organsko bademovo mlijeko Community Fair Trade iz Španjolske i Community Fair Trade shea maslaca iz Gane, nanosi se na kožu kako bi ostala mekša i hidratizirana uz 48-satnu vlagu i trenutačno ohlađena.

Također dolazi u 100% recikliranoj plastičnoj tubi, savršenoj za potpuno uživanje u ljetu koje tako brzo prođe!

Body Mist, 100 ml

Ovo je must have proizvod u vrućim ljetnim danima! Kad god se želite rashladiti i obnoviti neodoljiv miris tijela, kose ili čak prostorije, samo špricnite i čarolija nastaje u trenu!

Mist je napravljen od 95% sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući ulje marakuje i hijaluronsku kiselinu. Čak ostavlja i suhu kožu umirenu i hidratiziranu, a svim tipovima kože daje malo sjaja.

Bočica je napravljena od 100% reciklirane plastike, kao i ostali proizvodi iz ove linije. Predviđamo kako se od nje nećete odvajati na plaži, u uredu ili šetnji gradom!

Cool Daisy linija

Body Mist, 100 ml

Kad vam je vruće, pružite svojoj koži osvježenje uz special edition Cool Daisy Hydrating Body Mist. On je super osvježavajući i pruža dozu instant hidratacije, ostavljajući svaku kožu svježom i cvjetno mirisnom kao polje bijelih ivančica.

Obogaćen hijaluronskom kiselinom, ovaj lagani sprej je idealan za suhu, žednu kožu. Brzo se upija, bez ljepljivosti, čini da je vaša koža umirena i bez osjećaja suhoće. Također joj pruža zdravi sjaj. Što se tiče mirisa, ovo je jedan od najsvježijih, najlaganijih i naravno “naj cool” mirisa ikad iz Body Shop tvornice. Kao da šetate poljem bijelih ivančica ili da ste na nekom od dnevnih, ljetnih festivala.

Gel za tuširanje, 250 ml

Svako tuširanje pretvorite u senzualne, mirisne trenutke! Ovaj gel vašu će kožu očistiti, njegovati, osvježiti, istovremeno joj pružajući neodoljiv miris bijelih ivančica. Idealan za normalnu do suhu kožu, ovaj gel za tuširanje obogaćen je ekstraktom bijelih ivančica i vrlo je ugodan i pjenušav, donoseći malo osvježenja u vašu rutinu tuširanja (pogotovo u toplijim mjesecima).

Jogurt za tijelo, 200 ml

Osvježite suhu kožu i pružite joj hidrataciju uz special edition jogurt za tijelo. Ova prelijepa lagana gel – krema odmah se upija i nije ljepljiva, što je čini idealnom za toplije mjesece.

Odličan kada je suhoj i žednoj koži potrebna vlaga, ovaj hidrator za tijelo vam pruža 48h hidratacije i ostavlja kožu mekšom i glatkom. Možete ga nanijeti i na vlažnu kožu odmah nakon tuširanja, što će vam pružiti mogućnost da se osvježite i mirišete svježe kao polje puno bijelih ivančica.

Ove i sve druge The Body Shop proizvode nabavite online pute webshopa ili u zagrebačkim poslovnicama.





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI