Ako je vjerovati horoskopu, ovo su najbolji prijatelji

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Svi imaju manje ili više bliske prijatelje, ali tek nevolje pokažu koliko su oni zaista pouzdani i vjerni.

Ipak i zvijezde mogu pomoći da otkrijete tko će za vas tu biti “i u dobri i u zlu”.

Bik

Znate kako kažu da su Bikovi tvrdoglavi! E pa, ako situaciju pogledate iz drugog kuta, shvatit ćete da je ipak u pitanju upornost i da nema pouzdanijeg znaka Zodijaka od Bika.

Velikodušan, vjeran i ima zaštitnički poriv koji graniči s onim koje majke imaju prema djeci.

Ako želite prijatelja “do groba”, nekoga tko nikada neće odustati od vas, onda tražite Bika. Njegovo prijateljstvo je za cijeli život!

Rak

Osjećajni, puni razumijevanja i suosjećajni. To je najbolji opis Raka kada je u pitanju prijateljstvo. Iako se najčešće druže s ljudima sličnim sebi, njihova toplina zna otopiti i najtvrđa srca.

Njihova empatija im jednostavno ne dozvoljava da nekoga ostave na cjedilu pa je riječ o prijateljima koji će prvi priteći u pomoć kada se nađete u nevolji, organizirati sve i pomoći u prevladavanju svakog problema.

Jarac

Evo još jednog “tvrdoglavog” znaka. Jarčevi imaju samo uski krug prijatelja, a najbolji prijatelj im je netko tko se pokazao kao odgovoran i pouzdan.

Ipak, to je upravo zbog toga što toliko cijene prijateljstvo, a ono što traže, višestruko i daju! Imaju mnogo poznanika, ali iako i prema njima mogu biti blagonakloni, to neće biti ništa dublje.

Uglavnom njeguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja – i u vatru i u vodu.

stil.kurir/dnevno

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI