Ako već niste, vrijeme je da upoznate Magical Book Lab

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Blagdani su pred vratima, a vi još nemate ideje za poklone? Sve što smislite, već ste ili poklonili ili vam se čini nemaštovitim i nimalo osobnim. U potrazi ste za originalnim darom, darom koji je kreativan, zabavan i romantičan onoliko koliko vi to želite? Darom kojeg je moguće personalizirati? Darom kojim možete izraziti svoje osjećaje?

Ako već niste, vrijeme je da upoznate hrvatski brend Magical Book Lab i svoje brige o blagdanskom darivanju prepustite u njihove čarobne ruke.

Unikatno i osobno

Magical Book Lab je uistinu poput magičnog laboratorija u kojem nastaju unikatne, personalizirane foto knjige s multimedijalnim sadržajem koje vam daju mogućnost da oživite svoje uspomene i sačuvate ih zauvijek. Zvuči kao odlična ideja za poklon, zar ne?

Kako je iza njih višegodišnje iskustvo izrade multimedijalnih knjiga i osluškivanja želja i potreba klijenata, osmislili su paletu božićnih poklona kojoj je teško odoljeti. Doista imaju za svakog ponešto! Na vama je samo da odaberete omiljene fotografije i priču kojom želite iznenaditi i darivati one koje volite, a ovaj stručni tim kreativnih profesionalaca pobrinut će se za cjelokupan dizajn stranica i korica knjige uz čiju će personalizaciju po vašoj želji izraditi poklon koji će zasjati ispod bora.

Personalizirani božićni pokloni

Personalizirani planeri idealan su originalni dar za kolege i poslovne partnere; WoodyART kalendari s vama 12 najdražih fotografija na drvenom štafelaju svakodnevno će krasiti dom i mamiti osmijeh na lice vaših najmilijih; veselom personaliziranom radosnicom oduševit će se svi novi roditelji, a unikatno izrađenom foto knjigom iznenaditi bake i djedovi, nasmijati prijatelji ili osvojiti srce voljene osobe (Love Book, Travel Book, Book za učitelja/icu… tek su djelić ideja).

Odabirom 24 vama posebnih fotografija, za vas mogu dizajnirati i Buzz Foto Harmoniku koja će uljepšati svaki stol, policu ili radni prostor, kreirajući galeriju posebnih uspomena unutar personaliziranih, baršunastih korica.

A tu su i Personalizirani Planeri poput Wedding Planera, Planera za vjenčanu kumu, Planera Trudnoće ili ClockME Planera sa satnicom! Čak i Personalizirana Kuharica! Svi do jednog razrađeni do najsitnijih detalja, prepuni inspirativnih ideja i spremni da ih pretvorite u jedinstven i vrlo osoban dar.

Od fotografije do najosobnijeg dara

Bez obzira koju vrstu foto knjige odaberete, u nju je uz fotografije moguće unijeti citate, skrivene poruke, ilustracije, čak i mjesto za poljubac. Ali i oživjeti uspomene uz pomoć QR kodova koji će prikazati video zapise na vašim pametnim telefonima kad god to poželite.

Ako se i sami osjećate kreativno, odlična ideja su i prazni albumi personaliziranih korica koje ispunjavate kako god želite i tako stvarate svoju priču i posebno iskustvo darivanja za vas i osobu koju želite usrećiti.  

Vrijeme darivanja se bliži. Zašto ove godine ne biste napravili nešto posebno i one koje volite iznenadili darom koji zbližava, veseli, dolazi od srca i traje zauvijek?

Saznajte više o Magical Book Labu i čarobnim foto multimedijalnim knjigama, rokovnicima, planerima ili personaliziranim radosnicama na web stranici www.magicbooklab.com ili društvenim mrežama Magical Book Laba (Facebook i Instagram).


Darujemo jednu čitateljicu personaliziranim rokovnikom po izboru.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI