Bez ove vrste proizvoda svaka beauty rutina za njegu lica je nepotpuna

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sa svih strana nude nam „čudotvorne“ proizvode i obećavaju savršene rezultate. Uz različite vrste proizvoda za njegu, ponekad ni ne razmišljamo koja je uloga svakog od njih i koje je nužno koristiti za najbolje rezultate. Često se bira prema atraktivnosti ambalaže ne razmišljajući što taj proizvod predstavlja za našu kožu. Ono što trebate imati na umu kada birate najbolju rutinu za svoju kožu je da je beauty rutina nepotpuna bez dobre hidrirajuće kreme koja vlaži i omekšava kožu te održava funkciju barijere kože. Preporučuju se korištenje hidrirajuće njege tijekom cijele godine. Kako starimo, koža prirodno gubi sposobnost zadržavanja vlage, a dnevne aktivnosti poput pranja mogu ukloniti prirodne hidrirajuće tvari s površine kože.

Ako je zaštitna barijera kože zdrava, koža će učinkovito zadržavati vlagu i štititi se od negativnih vanjskih utjecaja. Različiti agresivni utjecaji, poput niskih vanjskih temperature u zimskim mjesecima, mogu dovesti do smanjenja hidriranosti kože. Gubitak vlage čini kožu osjetljivijom i smanjuje se njezina sposobnost da djeluje kao učinkovita barijera. Zato je hidrirajuća krema neizostavna.

Trebaju li svi tipovi kože hidrirajuću njegu?

Svatko treba hidrirajuću njegu, neovisno o tipu kožu. Uporaba hidrirajućih krema ključna je za održavanje zdrave kože, a osim toga usporava i nastanak bora. Svatko treba vlaženje kože, ali tekstura hidrirajuće kreme razlikovat će se ovisno o vašem tipu kože. Ako imate normalnu do mješovitu dehidriranu kožu, odlučite se za laganiji hidratantni proizvod poput fluida, a ako vam je koža suša, pokušajte s gušćom formulom poput kreme.

U svakom slučaju, hidrirajuća njega se preporučuje za sve tipove kože, tijekom cijele godine. Dobro je odabrati proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu budući da je važna za zadržavanje vlage u koži.

Dakle, lijepa koža nije samo stvar genetike, veliki utjecaj na izgled kože imaju i vaše svakodnevne navike. Učinkovita beauty rutina zahtjeva odgovarajuću hidraciju i omekšavanje kože. Potrebe vaše kože mijenjaju se s godinama, pa kada osjetite da vam njega više ne odgovara, potražite odgovarajuću njegu prema novim zahtjevima kože. Važna je dosljedna upotreba kako bi rezultati bili vidljivi. Beauty rutina.

100 % prirodni proizvodi za zdravu i blistavu kožu

Za liniju proizvoda Avene Tolèrance Hydra-10 možemo slobodno reći „manje je više“. Sadrži samo 10 sastojaka koji su po svom sastavu vrlo slični koži, a ne sadrži konzervanse.

Proizvodi su bazirani na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske. Svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima Avène termalna izvorska voda prirodni je djelatni sastojak koji se nalazi u srcu ovih proizvoda. Nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u proizvode.

Hidrirajuća krema i hidrirajući fluid

Avene Tolèrance Hydra-10 Hidrirajuća krema pomaže poboljšanju prirodne hidracije kože i vraća osjećaj udobnosti. Zahvaljujući svojim sastojcima koji oponašaju sastav kože, štiti prirodnu ravnotežu mikrobioma kože. Ugodna i hranjiva tekstura ove kreme za lice, bez masnog je učinka i dugotrajno hidrira kožu. Sterile Cosmetic® pumpica na tubi savršeno štiti formulu. Ova 100 % prirodna hidrirajuća krema visoke tolerancije namijenjena je za suhu do vrlo suhu dehidriranu kožu

Za normalnu do mješovitu kožu proizvod dolazi u laganijoj Avene Tolerance Hydra-10 Hidrirajući fluid verziji.

Proizvodi su prikladni za odrasle, djecu i bebe. Obogaćeni su hijaluronskom kiselinom, njihove formule intenzivno hidriraju kožu 48 sati.

Kako proizvodi s previše sastojaka mogu preopteretiti vašu kožu, ova linija se čini idealnom. Ako ste u nedoumici koju hidrirajuću kremu odabrati, uvijek se odlučite za onu s manje sastojaka. Jer kada je njega kože u pitanju, manje je uistinu više.

Povezano: Zašto je dobra hidrirajuća njega toliko važna i koju odabrati

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI