Božić je stigao ranije – u blagdanskom poklonu kojeg žele baš svi

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kućica u planinama. Snježni borovi oko nje. Nebo puno zvijezda. I dobro društvo uz osvježavajuće pivo. Tako svi zamišljamo idealne praznike!

I dok odbrojavamo sitno do najdražeg blagdana i s nestrpljenjem iščekujemo kraj godine, vrijeme je da se sjetimo naših najdražih i najbližih kako bi s njima podijelili posebna sjećanja, smijeh i veselje. Vodeći se time, nastala je i ova adventska suradnja najpoznatijeg belgijskog piva na svijetu i nagrađivane produkt dizajnerice Ane Tevšić Nauković. Iz želje da svojim ljubiteljima daruje nešto jedinstveno i neponovljivo, brand Stella Artois ove je godine lansirao posebni blagdanski paket koji osvaja na prvi pogled – jedinstvenom ilustracijom priznate kreativke. A kad se ta čarobna kutija otvori, praznici su i službeno stigli na vrata!

Ova višenamjenska drvena kutija tek je početak otvaranja najpoželjnijeg božićnog dara! U samoj kutiji nalazi se Mini bor odnosno mini izdanje prirodne božićne jelke, u kojem možete uživati još dugi niz godina. Visine 50 centimetara, s preko 2.000 pravih borovih iglica, Mini bor donosi pravi doživljaj i miris Božića, a riječ je o potpuno ekološkom i održivom proizvodu, čime je Stella Artois dokazala da vjeruje u zelenije blagdane, ali i budućnost. Osim borova i posebno dizajniranih ukrasa za njih, svi pokloni unutar kutije osmišljeni su s odgovornošću i brigom za planet pa se unutra nalaze još i gingerbread keksi za izradu najslađe jestive zimske kućice te pivo koje možete podijeliti s prijateljima i obitelji.

Prošlogodišnjim adventskim kalendarom, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama, Stella Artois opravdala je svoju titulu prvog božićnog piva na svijetu, čiji je zaštitni znak zvijezda, a ovih blagdana dizajnerskim paketom s najoriginalnijim „mini poklonima“ još jednom stvorila čaroliju blagdana. Vodeći se svojim najpoznatijim slavljeničkim sloganom – „najbolji poklon je biti poklon“, ovaj brand podsjeća na ono najvažnije u ovim zadnjim slavljeničkim danima – ono najljepše krije se u nama samima.

The post Božić je stigao ranije – u blagdanskom poklonu kojeg žele baš svi appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI