Crocs novom kampanjom slavi svakog pojedinca

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ponosno plešite u svom veličanstvenom stilu, puni samopouzdanja, individualnosti, samoljublja i sreće. Crocs kampanja CAYA – Come As You Are (Budi svoj), naglašava osobnost svakog pojedinca i slavi svakoga posebno ističući da nema razlika niti privilegija među ljudima. S vašim jedinstvenim parom Crocs, nećete proći nezapaženo, svaki dan će biti udoban te kao i uvijek pun pozitivnih vibracija. Vaše jedinstvene cipele Crocs bit će personalizirane na drugoj razini s Jibbitzom i bez riječi će odati svijetu što želite reći te dati jasnu izjavu o vašoj osobnosti.

Crocs nudi široki izbor modela za svaki modni ukus i pojedinca bez obzira na dob i spol. Možete birati između različitih modela, oblika i uzoraka pri čemu boja nije problem. Može se reći da Crocs živi za boje. Cipele će biti dobar izbor za svakodnevnu ljetnu zabavu, za posao u uredu, za ugodan odmor dok istražujete nove plaže ili gradove, za noćni izlazak s prijateljima ili za chill piknik pod nebom koje oduzima dah.

Kada odaberete svoj omiljeni model, model koji savršeno pristaje vašem stilu, morat ćete pronaći svoj glas koji će odražavati tko ste, što vam se sviđa i što vas zaista predstavlja kao pojedinca. Sve što ćete postići svojim personaliziranim Crocsima s Jibitzom. Možete birati između različitih likova, riječi i stvari – voća, cvijeća, životinja, prirode itd. Što god želite, koliko želite. Na taj način će vaše kombinacije biti jedinstvene. Personalizirane na jednoj drugoj razini. Zbog pozitivne energije koja će vas pratiti s vašim Crocsima, svi oko vas će se napuniti vašim lijepim duhom i izgledat ćete takvi kakvi zaista jeste.

Također mogu biti dobar dodatak za različite prilike. Na primjer, za rođendansku zabavu ili festival na otvorenom koji će biti popularni ljeti.Vaša će proslava unutra ili vani biti što ugodnija, ali i moderna, posebno uz pravi Jibbitz. Festivali su o bojama i izlasku iz vaše zone udobnosti, pa oni mogu biti dobar početak za istraživanje novih trendova i pronalaženje modnih komada koji vam najbolje pristaju. Značajan doprinos je također i njihov materijal i građa. Bez obzira gdje se nalazili,  čišćenje vaših Crocs bit će najjednostavnije.


Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs City Center one East i Crocs Arena Centru Zagreb.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI