Elegantna jesen uz Zlatarnu Celje

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Toplina crvenog zlata i zagasita igra svjetla rutil kvarca najavljuju lagani prijelaz u hladnije dane. Jedan od najljepših kristala uz to simbolizira Venerinu kosu ili Amorove ljubavne strelice. U kolekciji se nalaze prsten i ogrlica koji će jesenske modne kombinacije učiniti stilski savršenim.

Dodir sedefa na koži u novoj srebrnoj Lencia kolekciji donosi osjećaj vječnog ljeta. Prelijevanje ljubičaste i zelene izražava osobnost i odvažnost. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.

Žena koja bira nakit iz srebrne kolekcije Venus je Venera, boginja prirode, ljepote i ljubavi. Venus simbolizira kćeri Mjeseca i sestre Sunca, koje pokazuju put prema zvijezdama. Njihov stil je u stalnom preporodu i cvjeta  u bezbroj nijansi poput proljeća ili jeseni.

U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

Kolekcije Zlatarne Celje stvaraju majstori zlatari koji tradiciju i znanja u oblikovanju plemenitih metala kombiniraju sa suvremenom tehnološkom nadogradnjom koja prati modne trendove.

Cijena kolekcija

Zlatna kolekcija:

Prsten  668,00 €
Ogrlica 793,00 €

Srebrna kolekcija:

Prsten 92,00 €
Naušnice 123,00 €
Ogrlica 164,00 €

Kolekcija Venus:

Prsten 102,00 €
Naušnice 50,00 €
Ogrlica 277,00 €

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI