Havaianas predstavio suradnju s talijanskim brendom Vibram

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Havaianas, slavni brazilski brend japanki i Vibram, talijanski brend s višedesetljetnom tradicijom proizvodnje gumenih potplata, ovih su dana predstavili kolekciju obuće u urbanom stilu. Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Suradnja između Vibrama i Havaianasa nastala je u potpuno novom kontekstu u kojem koegzistiraju identiteti dvaju brendova. Zajednički aspekt koji dijele dva brenda je upotreba gume u proizvodnji njihovih proizvoda. Iako su u svojim počecima i Havaianas i Vibram bili fokusirani na funkcionalnosti i performanse, s vremenom postaju prave ikone stila i dizajna.

Poznati modeli obuće u novom ruhu

Vječni model sandala Havaianas Luna u crnoj boji u sklopu ove suradnje kombiniran je s Vibramovim Tweety potplatom u jarko crvenoj boji. Ove sandale pogodne su za dulje korištenje i savršene za šetnju gradom.

Klasične unisex model japanki Havaianas TOP, koji predstavlja esenciju Brazila, dostupan je u četiri svijetle boje – žutoj, zelenoj, plavoj i ružičastoj. U kombinaciji s laganom, izdržljivom i vrlo udobnom Vibram Betulla potplatom ovaj model dobiva jednu novu urbanu dimenziju.

Kampanja virtualnog urbanog scenarija

Ova nekonvencionalna suradnja Havaianasa i Vibrama predstavljena je jedinstvenom kampanjom.  Svaki model obuće unutar ove kolaboracije kontekstualiziran je u virtualni urbani scenarij interpretiran kroz svijetlu paletu pop boja. Japanke u početku nisu otkrivene u svom punom obliku.

TOP model je predstavljen vodom koja asocira na privlačnost plaža na kojima se nose Havaianas modeli, a potplata Luna modela sastavljena je od crvene stijene koja evocira Vibram svijet. Točka susreta ovih pet modela je „urbani“ kontekst: višebojni svijet koji se kombinira na iznenađujući način.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI