Hrvatski brend svijeća predstavio poklon pakete za svaku prigodu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


 Vrijeme darivanja je pred vratima, a osjećaj prilikom darivanja dragih osoba je jedan od najposebnijih koji priželjkujemo.

Svake godine želi se izraziti ljubav i zahvalnost na što unikatniji način pomnim odabirom poklona, a sve češće su mali hrvatski proizvođači u fokusu prilikom potrage za unikatnošću i izradom proizvoda s velikom pažnjom.

Motion Candles odlučio je obradovati svoje kupce novim proizvodima koji su spremni za svaku prigodu i u svako doba godine, a posebice u predstojeće, blagdansko doba. Potraga za bogatim slavljeničkim, poslovnim, relaksirajućim ili pak home decor poklon paketom od sada je lakša!

 

Sofisticiranost, elegancija i profinjenost karakteristike su Motion Candles poklon paketa, a predstavio se čak sa četiri darovne varijante – Celebration, Relax, Business i Motion. Ističu kako je najbogatija vrijednost, suradnja s vrhunskim hrvatskim proizvođačima čiji su proizvodi od njihova prvog do zadnjeg koraka u potpunosti rukom rađeni. Odabrani proizvođači koji se mogu pronaći u Motion poklon paketima su Pjenušci i vina Josipović, Teeashena organski čaj, An Chic ilustracije, Epot design podmetači i Planzy planer, a zajednička poveznica sviju prisutnih je isticanje kroz vlastitu predanost, kvalitetu i pomicanje granica u vlastitoj domeni proizvodnje.

Za kompletnu ponudu koja krije bogate poklon pakete, mirisne svijeće i mirisne difuzore posjetite webshop Motion Candles.  

 

Lokacija: Amadria Park Hotel Capital / Photo: Irma Vargić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI