Hrvatski brend za žene i djevojčice otvorio je prvi showroom na adresi Varšavska 7

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Zagreb je ovih dana postao bogatiji za još jednu shopping destinaciju. Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma. “Htjeli smo klijentima ponuditi mjesto na kojem će moći uživo razgledati i isprobati Minami komade”, izjavila je Željka Šafran, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom koja je Minami pokrenula tijekom prvog pandemijskog lockdowna 2020. godine. “Ideja o stvaranju brenda nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću.”

Ponuda i za odrasle

Ponuda brenda Minami proširena je i na komade za odrasle, a među njima se posebno ističu moćni kaputi i odvažna odijela. Snažni bazični komadi poput odijela dominiraju i mini predblagdanskom kolekcijom koju je dizajnerica pripremila povodom otvorenja showrooma. Uglavnom predimenzioniranih silueta i u crnoj neboji, idealna su nadopuna za komade koje već imate u ormaru, a sjajno funkcioniraju i kao kompletne kombinacije od glave do pete.

Kampanju za ovu mini kolekciju snimio je talentirani mladi fotograf Matej Jurčević, u ulozi modela našla se Ana Usmiani, za kosu i makeup zaslužan je Profokus dok cipele potpisuje brend Högl.

Novi showroom na dan otvorenja presvučen je u atraktivno ruho uz pomoć dekoracija Samonikle, uzvanike su dočekali zalogaji s potpisom Hanja Delights, a kući su otišli s visokokvalitetnim dodatcima prehrani Sagas.

Novi Minami showroom možete posjetiti na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na [email protected].

Sve o novoj kolekciji saznajte na službenoj web stranici brenda Minami, a sve novosti pratite putem Instagrama.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI