Hvalevrijedna donacija Zepter Hrvatska za Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Tvrtka Zepter Hrvatska danas je  donirala Klinici za dječje bolesti u Zagrebu vrijedne uređaje Bioptron i Therapy iON, a koji će biti od pomoći u svakodnevnom radu za najmlađe pacijente na dječjem odjelu. Riječ je o uređajima Bioptron svjetlosna terapija i Therapy iON uređaj za pročišćavanje zraka.

Ravnatelj Klinike za dječje bolnice prof.dr.sc. Goran Roić je povodom donacije izjavio:
‘U ime Klinike za dječje bolesti u Zagrebu želim se zahvaliti Zepter Hrvatska na vrijednoj donaciji uređaja Bioptron i Therapy iON za potrebe naše Klinike, koji će nam biti od koristi u svakodnevnom radu za naše male pacijente.’

Direktorica Zepter Hrvatska Kata Pavlović je izjavila: ‘Ovom donacijom uređaja Bioptron i Therapy iON želimo barem malo doprinijeti potrebama Klinike za dječje bolesti u Zagrebu te vjerujemo da će biti od koristi najpotrebitijima, našoj djeci. Zepter Hrvatska već dugi niz godina stavlja naglasak na humanitarno djelovanje te društveno odgovorno poslovanje.’

Bioptron svjetlosna terapija s preko dvadeset godina iskustva te se koristi u bolničkom liječenju te pokazuje iznimne pozitivne učinke. Inovativna tehnologija Bioptron svjetlosna terapija omogućuje klinički uspjeh kontinuiranim i konzistentnim postizanjem izvanrednih rezultata u prevenciji i tretmanu kroz brojna medicinska područja.

Osim Bioptrona, svakako valja istaknuti Therapy iON, vodeći uređaj za pročišćavanje zraka uz najnapredniju inovaciju za proizvodnju zraka. Osim inovativne tehnologije, visoke učinkovitosti te jednostavnosti upotrebe, Therapy iON temelji se na revolucionarnoj tehnologiji koja održava prostore iznimno čistima i vrlo sigurnima. Jedna od najvećih kvaliteta uređaja Therapy iON iznimna učinkovitost uz tehnologiju koja čini savršeno okruženje za svakodnevni rad.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI