Infinity bazeni upotpunit će svako putovanje, a ovo su oni najljepši u Europi!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Infinity bazeni s WOW pogledom

Infinity bazeni posebni su jer obično uključuju prekrasan pogled, a karakterizira ih prividno nepostojanje ruba bazena. Time se dobiva dojam da ste “jedno” s onime što je oko vas. Nikada nije dovoljno radno za početi planirati ljetovanje iz snova. Neki od ovih hotela imaju i grijane bazene pa odmor može početi i ranije!

Hotel Villa Honegg, Švicarska

Osim što je posebna čar odsjedati u vili, još je veće zadovoljstvo plivati u bazenu s pogledom na jezero Luzern! Grijana voda omogućuje WOW pogled tijekom cijele godine. Zimi sa snijegom na obroncima, a ljeti uz netaknuto zelenilo. Vila je izgrađena početkom 20-og stoljeća i smještena je visoko na planini Bürgenstock zbog čega pogled i jest tako divan. Osim vanjskog bazena, dostupan je i unutarnji, a tu je i kino te wellness centar kako ne biste imali razloga spuštati se s ovog predivnog mjesta sve do check out-a. Gosti su hotel ocijenili s visokih 9,7 pa tko god bukira ovu avanturu sigurno neće ostati razočaran.

Grand Hotel Central, Barcelona

Osim što je Barcelona predivna za istraživanje, kada se umorite od cjelodnevnog hodanja, predah pruža infinity bazen s pogledom na grad. Osim bazena tu je i prostrana rooftop terasa za cjelodnevno sunčanje ili ručak a potom noćne zabave. Zemlja je poznata po velikom broju sunčanih dana pa ne morate nužno čekati ljeti da biste uživali u ovom bazenu i samom gradu.

Hotel Ola, Trogir

Hrvatska se također može pohvaliti s nekoliko infinity bazena, najčešće na Jadranu. Jedan od ponajboljih ima Hotel Ola u Donjem Segetu. Hotel ima oznaku “adults only” pa je savršen za romantičan vikend u dvoje. Pogled na Jadransko more i grad pruža se s infinity kao i unutarnjeg bazena. Gosti su istaknuli kako im se posebno sviđa ljubaznost osoblja i ljubazna hrana, a bazen koji je savršen za photo session samo će dodatno upotpuniti doživljaj.

Grace Hotel, Santorini

Očekivano je da su infinity bazeni sastavni dio ponude Grčke, a ovaj na Santoriniju posebno se izdvaja. Kod ovog hotela ne znamo što prije izdvojiti. Osim posebnog infinity bazena s neponovljivim pogledom tu su i jednako predivne i moderne sobe i cijeli interijer. Sobe imaju panoramski pogled na more pa je uživanje potpuno čak i kada niste na samom bazenu. A najbolje od svega? Većina soba ima vlastiti mali panoramski bazen na privatnoj terasi. Što više poželjeti!

Yeatman hotel Porto, Portugal

Znate da je vaš odmor poseban kada iz bazena imate pogled na sve glavne atrakcije. Porto je malen, ali poseban grad koji je idealan za produženi vikend ili rođendansko putovanje. Upotpunite doživljaj grada odabirom hotela s posebnim infinity bazenom. Hotel je smješten na brdu gdje se obično najbolje i uklapaju infinity bazeni. Pogled na rijeku Douro uz čašu odličnog vina odmor je koji ćete zauvijek pamtiti. Osim vanjskog, dostupan je i unutarnji bazen s jednakim očaravajućim pogledom.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI