Inovacija iz Eucerina: Hyaluron-Filler anti-age njega sa smanjenim utjecajem na okoliš

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Uslijed globalnog zatopljenja i ekološke krize s kojim se svijet suočava, više od trećine građana spremno je potražiti preparate za njegu koji su bolji i zdraviji za životnu okolinu te očekuju mogućnost “zelenijeg” izbora od globalnih brendova. Ovo posebno vrijedi kada je u pitanju njega kože. Koža je prva granica u odnosu na vanjski svijet, zbog čega je podložna negativnim utjecajima kao što je pojačano UV zračenje, zagađenje i razni alergeni.

Zdraviji okoliš znači i zdraviju kožu, što je prepoznao Eucerin preuzimajući odgovornost ne samo za njegu kože, nego i za naš planet.

Odgovornost za okoliš

Zahvaljujući brojnim inovacijama, preispitivanju načina na koji inoviraju, proizvode i pakiraju preparate za njegu, Eucerin je odgovorio na nove izazove. Kao pionir u njezi kože, brend se vodi uvjerenjem kako preparati za njegu trebaju biti dobri za pojedince, za zajednice s kojima surađuje u nabavi sirovina i za planet.

Eucerin je odlučan u predvođenju ekološke i društvene transformacije u ovom smjeru. Slijedeći postavljene ambicije, u Eucerinu su se obvezali formulirati i pakirati dobro poznate preparate za njegu na održiviji način. Postavljen je cilj da se do 2025. smanji potrošnja plastike za približno 50% i uštedi više od 200 tona papira godišnje, u odnosu na 2019.

Do 2025. većina Eucerinove ambalaže moći će se reciklirati, ponovno upotrijebiti ili ponovno puniti, a kozmetičke formulacije bit će bez mikroplastike, ciklometikona i oktokrilena, a sve kako bi se smanjio utjecaj preparate na okoliš.

Revolucionarna Hyaluron-Filler njega protiv starenja

Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja Hyaluron-Filler Refill, ponovno punjenje omiljene anti-age njege. Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu sa SPF 15 i UVA zaštitom te Hyaluron-Filler Refill noćna krema posebno su formulirane za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore.

Jedinstvena formula njege obogaćena je s tri ključna sastojka: s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Novo, jedinstveno pakiranje sadrži 90% manje plastike u odnosu na standardno i napravljeno je od 91,7% recikliranog papira, što ju čini podjednako dobrom za njegu kože i za očuvanje planeta.

Hijaluronska kiselina – ključni anti-age sastojak

Učinkovitost Hyaluron-Filler linije krije se u inovativnoj formuli njege koja kombinira dvije vrste hijaluronske kiseline. Visokomolekularna hijaluronska kiselina zaglađuje i vlaži vanjske slojeve kože dok niskomolekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Osim toga, formula je obogaćena glicerinom koji visoko hidrira kožu i značajno povećava vlažnost, provitaminom B5 koji tijekom noći aktivno regenerira i jača kožu te vitaminom E koji oslobađa kožu od oksidativnog stresa.

Inovativni 3x učinak koji briše bore

Klinički i dermatološki dokazano učinkovita Hyaluron-Filler njega temelji se na tri inovativna učinka:

 • ISPUNJAVA – Formula s makro-hijaluronskom kiselinom i mikro-hijaluronskom kiselinom pruža hidraciju i epidermalno punjenje finih linija i bora.
 •  STIMULIRA – Bioaktivni glicin saponin stimulira dermalne fibroblaste na proizvodnju hijaluronske kiseline +256 % i kolagena +49%
 • ŠTITI PRIRODNI HIJALURON KOŽE – Enoksolon štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i smanjuje enzimsku razgradnju hijaluronske kiseline > 50%.

Reciklirajte i dobivajte uz Eucerin

Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša, brend ima aktualnu promociju Recikliram i dobivam. U suradnji s Farmacia ljekarnama, u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, u zamjenu za 6 praznih ambalaža Eucerin poklanja odabranu njegu na dar.

U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom. Popis Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u kojima se može praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu dostupan je ovdje.

Nova Hyaluron-Filler Refill linija njege lica obuhvaća

Eucerin Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu sa SPF 15

 • Dnevna anti-age krema za suhu kožu
 • UVA i UVB zaštita (SPF 15)
 • Ispunjava fine linije i bore
 • Potiče proizvodnju hijaluronske kiseline
 • Nekomedogena njega
 • Odlična podloga za šminku

Eucerin Hyaluron-Filler Refill noćna krema

 • Noćna krema protiv bora s hijaluronskom kiselinom
 • Prikladna za sve tipove kože
 • Ispunjava najdublje bore iznutra prema van
 • Podupire proces obnavljanja kože
 • Nekomedogena njega
 • Brzo upijajuća formula

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI