Intimno zdravlje je važno – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iako često žene znaju napomenuti što točno žele za rođendan ili neki blagdan, njihovi prijatelji ili partneri jednostavno pogriješe i kupe prvu stvar koju vide. I ne zaboravite da je uvijek ljepše kupiti nešto personalizirano ili lijepo i praktično, umjesto da kupite nešto poput kuhinjskih potrepština.

Zašto se ovog puta ne biste poklonili nešto i praktično i lijepo i posvećeno zdravlju, intimnom zdravlju žena uz pomoć brenda INTIMINA?

Kako biste započeli brigu o menstrualnom zdravlju, ali i zdravlju izuzetno važnih mišića zdjeličnog dna, INTIMINA daruje poseban blagdanski paket kojeg čine menstrualne čašice Ziggy Cup 2 i Lily Cup te vaginalni utezi Laselle.

Zašto menstrualne čašice?

Prvenstveno, menstrualne čašice su višekratne te napravljene od mekanog medicinskog silikona koji je siguran za tijelo, ne upija mirise te sprječava suhoću i alergije. Menstrualnu čašicu možete nositi čak do 8 sati prije nego što je ispraznite. Zamislite da provedete cijeli dan na poslu ili u kupnji poklona ne misleći na mijenjanje uložaka ili tampona.

Menstrualna čašica Lily Cup može trajati do 10 godina, a Ziggy Cup do 2 godine. Zato je ova alternativa ulošcima i tamponima dobra za vaš novčanik – ali i za okoliš.

Ziggy Cup je prva čašica koja omogućuje ne samo odličnu menstrualnu zaštitu već i – seks tijekom menstruacije. Istraživanje brenda otkrilo je da čak 82% žena ima seksualne odnose tijekom menstruacije, a neke čak imaju i bolje orgazme. Također, dokazano je da seks tijekom menstruacije može ublažiti menstrualne bolove, te čak skratiti trajanje menstruacije jer orgazam može ubrzati proces ljuštenja maternice.

Menstrualna čašica Lily Cup je dizajnirana na način koji odgovara vašem tijelu i užurbanom načinu života. Zbog svog inovativnog oblika i velike zapremnine, pruža udobnost i zaštitu tijekom obilnijih i slabijih dana menstruacije. Kao druge INTIMINA čašice, Lily Cup se vrlo lako umeće jer se može smotati tanko poput tampona.

Važnost zdjeličnog dna

Bez obzira na vašu dob, uvijek je potrebno održavati snagu mišića zdjeličnog dna i to izvođenjem Kegelovih vježbi. Ove vježbe su jednostavne kontrakcije mišića dna zdjelice prema dolje i prema unutra, a njihove prednosti su mnogobrojne; od poboljšanja seksualnog života do sprečavanja inkontinencije. Od velike su važnosti i za žene koje planiraju imati djecu ili su tek rodile. A najbolje je to što se mogu izvoditi bilo kada I bilo gdje, te uz pomagala kao što su Laselle vaginalni utezi.

Vježbe zdjeličnog dna su od izuzetne važnosti jer pomažu u jačanju mišića oko mjehura, vagine i anusa. Ako se redovno izvode, pomažu u kontroli crijeva i urina, te mogu spriječiti prolaps. Također, mogu omogućiti veću osjetljivost tijekom seksa I bolje orgazme.

Do 25. prosinca može ostvariti do 30% popusta na INTIMINA proizvode. Više informacija potražite na intimina.com.


Od 27. 11. do 25.12. svaki dan nagrađujemo!

Ovoga puta darujemo vama drage osobe! Iznenadi dragu prijateljicu! Razveseli mamu, tetu ili baku! Darujte drage osobe koje će svoj poklon moći preuzeti putem paketomata Hrvatske pošte.

Pravila su jednostavna:

  • Kliknite na sandučić kako biste otvorili pripadajući članak
  • Na dnu članka, u komentare ostavite svoj vlastiti komentar s hashtagom #najljepšebožićnodarivanje
  • Zapratite nas putem društvenih mreža Facebook, Instagram i YouTube
  • Zapratite i naše partnere
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte. Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, saznajte više.

Prijave primamo do trećeg dana od objave, do točno u podne.

Dobitnike biramo nasumičnim odabirom. Molimo sve dobitnike da nam podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona drage osobe) dostavljaju u inbox na našem Facebook profilu. Nagradu će osobno preuzeti putem paketomata Hrvatske pošte. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu našeg portala.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI