Kako imati lijepe i njegovane ruke

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Po njima će se uvijek prepoznati naše godine. Na mjestima na koje obraćamo najviše pažnje (lice, vrat i dekolte), nanosimo serume, kreme, pilinge… Koliko god se trudili sakriti bore, naše ruke ispričat će svoju priču. Lijepe i njegovane ruke san su svake žene, a mi vam donosimo par savjeta.

Za početak, kada čistite po kući ili perete suđe, uvijek navucite gumene rukavice. Razni deterdženti i kemikalije intenzivno isušuju kožu i uzrokuju oštećenja, a često i iritacije, što sve skupa dovodi do prijevremenog starenja kože. Ruke uvijek perite u mlakoj vodi, a jednom tjedno odradite i piling.

Naravno, hidratacija je najvažnija. L’Erbolario balzam za ruke Purple Rose brine za vaše ruke, dan za danom, pružajući hidrataciju i omekšavajuća svojstva kroz formulaciju izvanrednih ulja poput bademovog i zobenog. U pakiranju ćete pronaći ružičaste pamučne rukavice za dodatnu rutinu hidratacije. Balzam je bez silikona, parabena i vazelina, s 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

Ako naše tijelo voli masažu, masažu vole i naše ruke. Prije spavanja, priuštite si 5-minutnu masažu ruku. Tako ćete potaknuti cirkulaciju u rukama i prstima te omogućili bolje upijanje vaše najdraže kreme. Za dodatnu hidrataciju, nanesite bogat i ravnomjeran sloj L’Erbolario balzam Purple Rose na suhe ruke i ostavite da djeluje najmanje 30 minuta, po mogućnosti nosite ružičaste pamučne rukavice uključene u kutiju.

Balzam za ruke s ekstraktom i destiliranom vodom galske ruže uz dodatak karite maslaca, bademovog ulja i voska svojim mirisom osvaja bez obzira na to o kojem se godišnjem dobu radi.

L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

Naslovna fotografija Marija Nikšić @Ormarija

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI