Kako znati da vas muškarac neće razočarati u krevetu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nije pretjerano važno je li muškarac dobrica ili je opasan frajer, za sve njih vrijedi isto. Naime, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo s umijećem i iskustvom već i s karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju. I prije seksa s novim partnerom možete saznati kakav će biti u krevetu. Postoje neki znakovi koji ga otkrivaju, a na vama je da obratite pažnju.

On je gospodin

Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Sjeti se da ste imali važan projekt na poslu i zanima ga kako je prošlo? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurne da vas neće razočarati kada se ugase svjetla.

Dodiruje vas

Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tijekom šetnje ili vam nježno dodirne leđa kada vas propušta da prođete ispred njega ili vas dodirne tijekom romantične večere, budite sigurne da taj i te kako zna što radi.

Svjestan je činjenice da se svijet ne vrti oko njega

Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane važiti pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, važno je voljeti sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjavati zadovoljstvo umijeće da nekoga pored sebe učinite sretnim. Imajte to na umu.

Nigdje mu se ne žuri

Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa u temeljnom građenju odnosa, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gdje. Bit će pažljiv i strpljiv prema partnerici, osobito ako ona osjeća da još nije došlo vrijeme za neke stvari. Ako vam je partner rekao da mu se ne žuri ili sugerirao da pričekate, nemojte to shvatiti kao odbijanje. To je daleko od toga!

Izvor: Super žena

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI