Kineski horoskop otkriva što nas očekuje u 2022. godini

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kineski horoskop za 2022. godinu otkriva da će biti dinamična, ali i povoljna za mnoge dobre promjene! Tijekom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dosegnuti najveću sreću. Jedan znak će imati posebnu sreću.

2021. godina prema kineskom kalendaru počela je 12. veljače i nazvana je godina Metalnog Bika. Prema istočnjačkoj tradiciji Bik je mirna, samouvjerena i plemenita životinja, a govorilo se da ova godina posebnu sreću donosi odgovornim, vrijednim i bistrim ljudima. Ali što nas očekuje u narednoj, 2022. godini?

Kineska Nova godina počinje 1. veljače i bit će u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi svakih 12 godina. Pod ovim znakom bile su 2010., 1998., 1986., 1974., 1962. godina.

Ljudi koji su rođeni tijekom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sljedeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

KALKULATOR KINESKOG HOROSKOPA

Tigar se smatra vrlo agresivnom i nepredvidivom životinjom, ali ublažit će ga element Vode koji donosi nježnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promjena.

Tigar je simbol velike energije i brzine pa mnoge od nas može motivirati da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promjenu na profesionalnom planu, započet će svoj posao, dat će otkaz ili će promijeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inozemstvo.

Vodeni Tigar vam donosi mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svjetliji i zanimljiviji. Ne plašite se promjena!

Budite spremni prihvatiti nove prijedloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u provođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspješnog kraja.

Tijekom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni.

Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dosegnuti najveću sreću.

Vodeni element simbolizira kreativnost pa ćete imati ideje i rješenja da ostvarite svoje snove.

U narednoj godini poboljšat će se i očvrsnut će obiteljski odnosi, a ovo je sjajna godina za vjenčanja i proširenje obitelji. Oni koji su u vezi doživjet će nove faze razvoja odnosa – sve ide na bolje.

Prema kineskom vjerovanju 2022. godina donijet će najviše sreće rođenima u znaku Tigra!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI