Ljeto, sunce, otok zabave – a ti ushićeno plešeš

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nezaboravan dan na plaži otoka Mikonos: tirkizno plava voda, impresivna aktivna mjesta za utjecajne osobe i najnovije DJ sesije – cijeli dan! Barmen vam pruža ledeno hladan, svježe izmiješani koktel u ruku i zabava na plaži počinje – blistavi, svjetlucavi otok zabave otvara se oko vas u nekoliko sekundi, pulsirajući ljetnom radošću života, zabavom i razuzdanošću.

Poput osvježavajućeg ljetnog koktela, novi Remix Sparkling Island s voćnim notama limete pruža vrhunski osjećaj godišnjeg odmora. Dostupan od sredine travnja 2023. godine!

Životni stil koji odiše pozitivnom energijom

Kao uspješna serija, mirisi 4711 Remix postali su nezamisliv dio police za mirise. Živahni ljetni koncepti bave se onim što pokreće mladu ciljnu skupinu i to je bitno. Glasna, nekonvencionalna i spremna na svaku avanturu, kolekcija mirisa preuzima od 2018. godine trendove u modi, glazbi i plesu mlade generacije. 4711 Remix više je od mirisa, to je način života s ekstra valom svježine!

Stoga sada, upravo zato, postoje sljedeće novosti: prethodna izdanja serije Remix sada su dostupna pod imenima „Urban Summer” (izdanje 2020.), „Festival Vibes” (izdanje 2021.) i „Exotic Paradise” (izdanje 2022.) u skladu s odgovarajućim trendovskim temama. Godine 2023. proširit ćemo kolekciju vodenim mirisnim koktelom „Sparkling Island” koji će vas odvesti u tirkizno plavo more otoka Mikonos!

Eksplozija ljetnih mirisa s povjetarcem Mediterana

Ovaj miris počinje citrusnom kombinacijom limete, limuna i naranče. Vaš poziv za buđenje za sljedeću ljetnu zabavu! U srednjoj noti voćni impulsi zelene jabuke nadopunjuju mirisni koktel. Cvjetni naglasci frezije i ylang-ylanga bude čežnju za tirkizno plavim morem i mediteranskim osjećajem odmora.

Cedrovina, drvo ambra i mošus daju kontrast i raznolikost u donjoj noti, ostavljajući osjećaj sunca na koži. Ljetni miris iz kolekcije mirisa 4711 Remix koji svojom harmonijom vodeno-limunskih nota odvodi iz svakodnevice!


Darujemo tri čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 2. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI