Ljubavni horoskop za lipanj – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Lipanj je prvi ljetni mjesec – period kada se ljubav rađa! Ovo je trenutak kada trebamo oprostiti, kako sebi, tako i drugima, kako bismo nastavili živjeti sretno. U lipnju težite jačanju ljubavi prema sebi, zdrave emocije podrške i razumijevanja. S druge strane, mnogima će ljubav s partnerom ojačati, neki će se zaljubiti, dok će neki znakovi odlučiti da je kraj najbolje rješenje.

Evo što na ljubavnom planu predviđaju astrolozi:

Ovan

Planeti mogu usmjeriti vaše misli u prošlost, razmislite o tome kakvu ste vezu imali i zašto je prekinuta. Razmišljajući o ovome, sigurno ćete shvatiti koga biste voljeli vidjeti pored sebe.

Ovo će vam dati snagu i samopouzdanje, vaša privlačnost će se povećati.

Samo izbjegavajte povezivanje s osobama s kojima ste imali negativne odnose u prošlosti. Budite oprezni i donosite odluke polako. To će vam donijeti sreću.

Bik

Ovo ljeto će biti puno emocija! Možda ste u prošlosti bili vrlo fokusirani na svoje ambicije i žrtvovali ljubav zbog posla. Sada je vrijeme da preispitate svoje stavove i zaključite što zaista očekujete od veze.

Moguće je da ćete donositi neke ključne i važne odluke, one koje mogu promijeniti cijeli život. Vaši sljedeći koraci će ovisiti od toga koliko se osjećate sretno.

U svakom slučaju, nemojte se plašiti promjena.

Blizanci

Ne plašite se ljubavi, ali budite svjesni koliko daleko ste spremni ići.

Možda ćete partneru diktirati previše uvjeta i to će za oboje postati test koji će se savladati ako otvoreno pričate o svojim osjećajima.

Prihvatite sebe takve kakvi jeste, radite na svom biću i to će vam donijeti novu ljubav.

Rak

Povoljan period. Ako ste u paru, vaša veza će cvjetati, a ljubavni život će izgledati magično.

Ako ste slobodni, nova poznanstva i dojmovi će vas čekati na svakom koraku. Jedina stvar na koju treba obratiti pažnju je mogući povratak prošlih veza.

Čuvajte se njih, mogu se pretvoriti u nepovoljna iskustva i otvaranje starih rana.

Lav

Trudit ćete se poboljšati odnos s partnerom i bit ćete zadovoljni rezultatima. Svaka emocija, iskren razgovor, sve što uložite u vezu, vratit će vam se stostruko. Iako ste se u prošlosti pitali da li je ova veza vrijedna, sada ćete znati odgovor.

Lavovi koji su u vezi mogu osjetiti da njihov odnos prelazi na novu razinu gdje strast postepeno ustupa mjesto snažnom prijateljstvu i istinskoj intimnosti.

Usamljeni Lavovi će biti romantično raspoloženi, ali zapamtite, “tajne veze” trenutno nisu najbolja opcija za vas i mogu se pretvoriti u gubitke.

Djevica

Ljubav vam osvjetljava put, vaše srce će bukvalno biti ispunjeno njome. Vaši odnosi će se razvijati skladno, ali još bolje, mogu vam otvoriti nove životne perspektive – putovanja, promjene posla ili čak zemlje.

Ako ste slobodni, u lipnju možete upoznati svoju srodnu dušu, a susret će brzo prerasti u ozbiljnu vezu, sve do braka.

Samo se čuvajte nostalgije za bivšim ljubavnicima ili sretnim trenucima. Ne gledajte u prošlost, čak i ako je bila vrlo sretna, nećete se moći vratiti u nju.

Vaga

Romantika je vaš način života, ali da ne bi nestala s prvim dahom ljetnog vjetra, dajte joj prioritet. Usamljene Vage mogu se osjećati preopterećene poslom, ali ako steknete snage da steknete nova poznanstva, pružit će vam mnogo sretnih trenutaka.

Bračni parovi će osjetiti potrebu za novim senzacijama. Nemojte zanemariti ovu želju, a partner će vam biti zahvalan na tome.

Ako ste usred raskida, pokušajte ga brzo završiti, inače riskirate da se odugovlači i postane previše za vas.

Škorpion

U lipnju vas očekuje emotivna oluja. Ali prije nego što bacite munje, zapamtite da ste dostojni iskrene i prave ljubavi. Neki Škorpioni mogu sresti srodnu dušu, drugi će planirati zaruke, vjenčanje, a treći će svoju vezu pretvoriti u pepeo.

Kako god bilo, na putu emotivnih odnosa, flerta i zaljubljivanja, ništa više neće biti isto. Ali da biste pronašli mir, otvorite svoje srce i naučite vjerovati svijetu.

Strijelac

Strijelac će konačno osjetiti smirenost koja mu je dugo nedostajala. Sva vaša pažnja bit će usmjerena na kuću i obitelj, sasvim je moguće da ćete imati nove planove za sređivanje, popravke ili je moguće preseljenje.

Lipanj će za vas biti mjesec koji može biti također praćen burnim promjenama. Vrlo brzo će se u vašem srcu pojaviti osjećaj vedrine koji ne možete lako ignorirati.

Ako se ne plašite, to će vam promijeniti život, ali za sada dajte sebi oduška i dovedite svoje misli u red.

Jarac

Zapamtite da je prošlost kao leptir, možete joj se diviti, ali ako je zgrabite prvom prilikom, odletjet će od vas bez traga.

Naučite da se divite prošlosti kao što se divite prelijepom rijetkom leptiru, ali ne pokušavajte ju ponovo stvoriti. Vrijeme je da krenete dalje.

Prava ljubav je pred vama, ali da biste je vidjeli, neka vam um bude bistar, a srce otvoreno.

Vodenjak

Napravili ste važan izbor u pogledu svoje neovisnosti i ti izbori će imati posljedice. To ne znači da ćete biti sami, ali još nije došlo vrijeme za novu ljubav.

Fokusirajte se na sebe, cijenite sebe i osoba koja vam je potrebna naći će vas čak i među gomilom.

Za one Vodenjake koji su u paru, zajedničko putovanje donijet će mnogo sreće i odnos će podići na novu razinu intimnosti.

Ribe

Pred vama se otvara novi svijet. Ulazite u jedan od najuspješnijih perioda svog života, sve vaše veze će cvjetati, a snovi će vam se ostvariti.

Obiteljske veze će ojačati, postat će vam nova podrška. Ako ste slobodni sačekajte važno poznanstvo, ako ste u vezi očekuju vas lijepe promjene.

Zvijezde ljubavi vas favoriziraju u svemu.

sensa.mondo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI