Magazin broj 6 – Moj najljepši Božić

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Moj najljepši Božić

Volimo zimsko doba i posebne čari blagdanskih dana. Volimo božićni duh i vrijeme kada se družimo s voljenima više nego obično. Doba je to kada na poseban način uživamo i u dobroj knjizi, i u dobrom filmu. Uživamo u „Jingle Bells“ i ostalim kultnim božićnim pjesmama koje se čuju na svakom koraku, božićnim svjetlima koja bude nadu. Volimo tu posebnu čaroliju prosinca, čarobno božićno vrijeme.

Priprema blagdanskog broja magazina predstavljala je pravi užitak. Tema broja je „Moj najljepši Božić“ pa smo obuhvatili teme kojim vas želimo inspirirati da blagdanske dane provedete što ugodnije, da se posvetite sebi i obitelji, da uživate u druženju i pripremi posebne blagdanske večere, ali i da se pripremite za što uspješniju novu godinu.

Kolumnisti i autori suradnici pripremili su prekrasne tekstove. Tako nas podsjećaju zašto je važno posvetiti se i samoj sebi u božićno vrijeme, pišu o najljepšim željama za Božić, dijele s nama božićne poruke i mudrosti o sebi i drugima koje su spoznali kroz godine. Podsjećaju nas na čaroliju božićnog vremena koja donosi dar mašte. Savjetuju nas kako postaviti karijerne ciljeve i kreirati svoju najbolju godinu.

Donosimo vam i inspirativnu priču mlade poduzetnice, savjete kako osmisliti blagdansku prodajnu kampanju koja će privući i obradovati vaše kupce. Mnoge od vas su poduzetnice pa vjerujemo da će vam ovo biti vrlo zanimljive teme.

U božićnom izlogu Suvremene žene donosimo vam prijedloge za darivanje.

Zaboravite na probleme barem na kratko, kreirajte svoj najljepši Božić i isplanirajte svoju najbolju godinu.

PREUZMITE MAGAZIN

Pregledajte i ostale brojeve

ONLINE MAGAZIN SUVREMENA ŽENA – IMPRESSUM

ISSN 2757-4261

GLAVNA UREDNICA
Marijana Glavaš

UREDNIŠTVO
Vatrogasna 8, Sesvetski Kraljevec
[email protected]
091 1770 825

IZDAVAČ I GRAFIČKA PRIPREMA
Moja Asistenca, obrt za usluge
Vatrogasna 8, Sesvetski Kraljevec

PERIODIKA
Četiri izdanja godišnje

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI