Make up Masterclass by Karlo Rusan za koji se traži ulaznica više

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a tržište je uvijek gladno novih znanja i vještina. Upravo takvo područje je i svijet make up-a koje danas preplavljuje društvene mreže. Za svakoga tko se želi baviti poslom profesionalnog make up artista važan je talent, ali i trud i predan rad. Ono što izuzetno pomaže i dodatno motivira je učenje od onih za koje smatramo da su najbolji u svom poslu. Sve popularnije škole šminkanja, online edukacije ili seminari na ovu temu, danas su apsolutni „must have“ ukoliko se pojedinac želi baviti navedenim poslom. Izrazito je važno pratiti trendove i biti u tijeku s beauty događajima, brendovima i novitetima, ali znanje i iskustvo je nešto što je nemoguće oduzeti. Ono je temelj, baš kao i u svemu i na njemu se postepeno grade posao i karijera.

Upravo osluškujući potrebe i razne upite koje svakodnevno dobiva, jedan od najomiljenijih celebrity make up artista u Hrvatskoj – Karlo Rusan, odlučio je na oduševljenje mnogih, organizirati dugo očekivani Masterclass koji je zamišljen kao make up show, gdje će gošća, ali i model biti Karlova dugogodišnja prijateljica i klijentica – Maja Šuput. Ovaj Masterclass nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem. Dobrodošli su svi beauty entuzijasti koji vole make up i uživaju u njegovom stvaranju i kreiranju.

Kroz Karlove čarobne ruke prošla su i svakodnevno prolaze brojna poznata lica, a to i jest dokaz izvrsnosti i rezultat njegovog predanog rada i talenta. Svoje iskustvo gradio je i gradi kroz brojne projekte, televizijske angažmane, video spotove, a njegov rad bio je prepoznat i na Eurosongu gdje je bio zaslužan za maštovite lookove pjevačice Albine Grčić.

Radi velikog broja upita kolega, ali i klijentica koje žele usavršiti vještinu šminkanja, odlučio sam organizirati Masterclass. Osim edukacije, smatram da je cijeli događaj odlična prilika za okupljanje svih nas make up profesionalaca i beauty entuzijasta. Koncept samog Masterclassa osmišljen je kao događaj koji će nam, uz prezentacijski dio, ostaviti dovoljno vremena za razmjenu iskustava i opušteno druženje i tome se izrazito veselim. Na samom prezentacijskom dijelu Masterclassa, prezentirat ću Majin prepoznatljivi glam look, a svi polaznici će moći interaktivno sudjelovati za vrijeme trajanje same izvedbe“ – dodaje Karlo.

Brojnima poznat i po nadimku Ruka Beauty, Karlo je jedan je od onih koji na najbolji mogući način stvara lookove, transformira ili jednostavno samo naglašava nečiju ljepotu, a tu se najčešće i vidi nečija sposobnost i talent, u jednostavnosti koja je najkompliciranija. Svoje vještine pokazuje u raznim segmentima, radilo se o lijepom i profinjenom make up-u za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili o televizijskom naglašenom make up-u.

Šminka omogućava da na jedan dan postanemo netko drugi ako to želimo, ona je poput igre u kojoj ne postoje granice ni ograničenja. Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu će 11. travnja 2022. postati upravo mjesto na kojem se treba naći svatko tko želi naučiti kako stvarati čaroliju, učeći od jednog od najboljih. Više informacija kao i online kupnja ulaznica potražite na Evetimu klikom OVDJE.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI