Merkur kreće prema naprijed, svemirski putokaz vodi nas prema životu koji možemo stvarati s više lakoće

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Merkur kreće prema naprijed, vrijeme je novih odluka

Od 14. siječnja suočavali smo se s okolnostima koje su nam jasno pokazivale gdje zapinjemo i što je uistinu važno za nas sada, ali i za neposrednu budućnost. 4. veljače Merkur kreće prema naprijed. To su dani, datumi unutar kojih možemo očekivati značajne pomake prema naprijed. No da bi napredak bio moguć, zastanite na trenutak i zapitajte se što vas je ova retrogradna faza Merkura naučila?

Što vam je donijela?
Što ste shvatili, a dosad vam je promicalo?
Jeste li doživjeli nešto značajno?

Sada dobivamo novu perspektivu. Jasniji pogled na ono što je bilo.

Zanimljive su konstelacije na dan na koji se Merkur pokreće prema naprijed. Mjesec će biti u Ribama na istom stupnju na kojem će se 12. travnja dogoditi veliki susret Jupitera i Neptuna. Stoga trenutna iskustva i ono što ćete proživjeti može biti značajno za ono što dolazi u travnju.

Sunce i Saturn povezali su se na 15′ Vodenjaka. Jedan važan posao, odluka, nešto što može biti vezano i uz prošlost dobiva na važnosti. Preuzimamo odgovornost za ono što se dogodilo. Odnos sa starijim osobama, autoritetima može biti značajan.

Merkur i Pluton pomažu nam da odemo duboko u bit stvari i oslobodimo se nekih ograničenja. Izbjegavajte opsesivno ponašanje, ako se pojavi strah ili tjeskoba, pokušajte osjetiti kakvu vam poruku nose.

Svemirski putokaz

Rastajemo se polako od prošlosti. Svemirski putokaz vodi nas prema životu koji možemo stvarati s više lakoće. Da bi to bilo moguće neophodno je prekinuti sa starim i lošim obrascima, navikama, sa svime što nam otežava.

U svakom slučaju, ovaj nam Merkur pomaže da nešto pokrenemo, da izgovorimo, shvatimo, dogovorimo. Informacije koje su nam dosad bile nedostupne ili nejasne, sada se otvaraju pred nama i lakše ih očitavamo. Novi se kontakti uspostavljaju i potiču nas na djelovanje.

Povezano: Godišnji horoskop za 2022.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI